Nejste přihlášen/a.
Dobrý den - je mi 67 let a vůbec se nevyznám v počítačích - nedopatřením jsem si nainstalovala - Windows Genuine Advantage Notifications (KB905474) a Windows Genuine Advantage Validation (KB892130). V nastavení programů to nelze odebrat! - můžu s tím něco dělat? - chci to odstranit. Děkuji za odpovědi.
Jestli máš Win legální, můžeš to tam nechat. Jestli se toho chceš zbavit, najdeš to mezi nainstalovanými aktualizacemi, kde by to také mělo jít odebrat.
doplněno 08.04.13 16:07: wgaremover.com/...
download.chip.eu/...
Zkus ty programy.
Děkuju za odpověď, ale tam mi to právě odebrat nejde - asi by to chtělo nějakého hackera. Děkuju i štírečkovi - už několikrát mi dobře poradil . Ahoj kluci a děkuju.Marcela.
Na XP spolehlivý, vždy sem to používal, VGA to vždy smazalo.
Není možné odinstalovat Windows Genuine Advantage Notification” ( KB905474) z Přidat/Odebrat programů.
Klepněte na tlačítko Start
Klepněte na Spustit
Zapište regedit a klepněte na OK
V registru vyhledejte větev
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/Current/Version/Uninstall/WgaNotify
V pravém okně změňte hodnotu pro NoRemove (klepněte pravým tlačítkem na tento klíč a vyberte Změnit) a zapište 0.
Zavřete Registr
Spusťte Přidat/Odebrat programy a Windows Genuine Advantage Notifications (KB905474) lze nyní již odinstalovat
Ahoj - pro informaci
- mé laické zásahy do počítače způsobily postupně úplné zhroucení programů, ale jelikož jsem měla starý počítač s nelegálně nainstalovanými Windows XP, konečné řešení bylo nasnadě - nyní mám po určité době nový PC s Windows 8, a laikům nedoporučuju do nastavení počítače samostatně zasahovat. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.