Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit. Jsem na bytě v Praze a chci se připojit k Wifi síti. Mám heslo od Wifi sítě, ale kdyz ho zadám tak mi napíše že zadané heslo je nesprávné, ale vsichni ostatní používají to samé heslo a funguje jim. Prosím o odpověď. Děkuji
Jestli je wifi sifrovana WPA2 a vy máte operační systém WIN XP SP1 , tak se nepřipojíte.
Stejně tak pokud má váš bezdrátový adaptér ve vlastnostech nastaven jiný režim, nežli vysílá router, tak se taky nepřipojíte.
Problem 1) vyřešte instalací SP3 nebo alespoň záplatou, která řeší zabezpečení (KB893357)
Problem 2) vyřešíte pokud nastavíte vyšší režim (viz obr)
co čekáš? Nespolupracuješ, takhle se odpovědi asi nedočkáš. Myslíš že někdo vypálí co je špatně a co máš udělat když nemá informace.
no tak poraď, vezmu že mlčení je souhlas
heslo správné a správně napsané
caps vypnutý
SSID zná
MAC filtr tam není
připojuje se přes mobil, takže vyloučím i že by to jelo jen v enku (sice takovou neznám, ale co kdyby),
ještě mě napadá omezení připojení, ale je sám, takže se snaží i sám připojit.
ještě by mohlo mít vliv, nevím přes co se pokouší připojit, zda správně určí zabezpečení, shodné s tou wifi cosi)
aaaaaa!
Nemlčím, přesto souhlasím s Tvým souhrnem faktů.
Neporadím, nevím si sám rady a nic dalšího mne nenapadá, přiznávám.
A myslím, že ani tazatel není úplný blb a počítačový laik, takže problém s připojením bude asi závažnější, než jsme si VŠICHNI rádcové mysleli - aspoň sám za sebe jsem schopen a ochoten to přiznat...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.