Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dva systémy (jeden chci odstranit)

Od: filipi odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer,

rovnou k věci. Na pc mám dva oddíly, C a D. Na C mám normálně nainstalovaný windows xp. Asi před 2 měsíci jsem na internetu našel návod, jak si zdarma stáhnou a nainstalovat windows 7 (tak jsem to zkusil). Windows 7 jsem tedy nainstaloval na disk D. A teď nastává situace, kdy s tím nejsem spokojený a nelíbí se mi to. Když spouštím PC, mám tam možnost vybrání mezi xp a 7. Existuje možnost, jak bych mohl odstranit jen windows 7 a nesmazat si přitom data na disku D? (Protože na disku D mám dá se říct, všechno)...

Nebyl by problém spojení přes team viewer nebo skype.

Muj skype: gandy-filip

Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Adresář s Win7 můžeš z WinXP přímo smazat. I s Program files atd... O další data nepřijdeš. Bootovací menu pak můžeš upravit pomocí EasyBCD.

stahuj.centrum.cz/...

filipi
hodnocení

Dobře. Prográmek jdu stáhnout a zkusím se na to za chvíli opatrně vrhnout. Neb ose zeptám ... spider®: Nemáte teď chvíli čas? Nechci si s tím nic udělat, protože i když se to může jevit jednoduše, věřím, že bych něco dokázal pokonit. Skype jsem hodil rovnou do otázky...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]