Nejste přihlášen/a.
Nevíte o něakém dpbrém nahrávacím programu (zekména na nahrávání LetsPlay her), který by příliš nespomaloval počítač (s Frapsem se mi lagoval i Flatcraft).
Díky.
Já chci nahrávat přímo z iobrazovky a ne z připojených zařízení. A jde mi predevsím o to aby na to byly vidět hry plynule.
Však to nahrává přímo z obrazovky, můžete si vytvořit x virtuálních "snímačů" plochy na jakémkoli monitoru, vybrat buď celou plochu, nebo oblast, nebo přímo nějaké okno, které dokonce může být na pozadí, může být vidět myš i klikání, můžete v oblasti snímat pouze část kolem kurzoru, která ho automaticky sleduje, signál můžete resizovat/měnit fps/optimalizovat pro přenos s malou bitrate a také můžete vytvořit "virtuální plochy", na které poskládáte několik signálů + skutečné webky. Nahrávat pak jde odkudkoli a včetně zvuku, takže můžete mít v jednom záběru třeba svou plochu+zoom na kurzor+sebe+kamaráda na skypu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.