Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nahrávací program

Od: radek32* odpovědí: 5 změna:

Nevíte o něakém dpbrém nahrávacím programu (zekména na nahrávání LetsPlay her), který by příliš nespomaloval počítač (s Frapsem se mi lagoval i Flatcraft).

Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Nevím, co jsou Let’sPlay hry, ale VH capture.

radek32*
hodnocení

Já chci nahrávat přímo z iobrazovky a ne z připojených zařízení. A jde mi predevsím o to aby na to byly vidět hry plynule.

dzordz*

Však to nahrává přímo z obrazovky, můžete si vytvořit x virtuálních "snímačů" plochy na jakémkoli monitoru, vybrat buď celou plochu, nebo oblast, nebo přímo nějaké okno, které dokonce může být na pozadí, může být vidět myš i klikání, můžete v oblasti snímat pouze část kolem kurzoru, která ho automaticky sleduje, signál můžete resizovat/měnit fps/optimalizovat pro přenos s malou bitrate a také můžete vytvořit "virtuální plochy", na které poskládáte několik signálů + skutečné webky. Nahrávat pak jde odkudkoli a včetně zvuku, takže můžete mít v jednom záběru třeba svou plochu+zoom na kurzor+sebe+kamaráda na skypu.

ahasver4*
hodnocení

0x

A co tohle?Ale za peníze..

slunecnice.cz/...

doplněno 29.01.12 17:23:

Otázka zněla,zda neznáme dobrý nahrávací program...

radek32*
hodnocení

7200? To je sranda či co?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]