Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Prosím o radu - v excelu se mi nedaří v buňce přizpůsobit text. Text mám zalomený ale ukazuje se jen část textu, zbytek zmizí a musím prodloužit celý řádek tabulky, aby se text ukázal. Při filtrování se vždy řádek zase sníží a potom opět nevidím celý text v dané buňce. Mám Windows 7, hledala jsem podle nápadů, co jsem tu našla, ale bohužel nic nezabralo. Můžete mi s tím někdo prosím pomoc? Ulehčilo by mi to dost práci, ze školy si to nepamatuju a bohužel i tak by mi to moc nepomohlo - co windows to umístění nebo název pro funkce jinak... děkuji moc
Formát - Buňky - Zarovnání - Zalomit text. Jestli to je součást nějaké tabulky nebo oblasti, tak to zkuste nastavit pro všechny. Nebo se taky dá vkládat odřádkování v buňce zkratkou alt+enter.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.