Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přizpůsobení textu v buňce tabulky - excel

Od: vendula* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Prosím o radu - v excelu se mi nedaří v buňce přizpůsobit text. Text mám zalomený ale ukazuje se jen část textu, zbytek zmizí a musím prodloužit celý řádek tabulky, aby se text ukázal. Při filtrování se vždy řádek zase sníží a potom opět nevidím celý text v dané buňce. Mám Windows 7, hledala jsem podle nápadů, co jsem tu našla, ale bohužel nic nezabralo. Můžete mi s tím někdo prosím pomoc? Ulehčilo by mi to dost práci, ze školy si to nepamatuju a bohužel i tak by mi to moc nepomohlo - co windows to umístění nebo název pro funkce jinak... děkuji moc :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Formát - Buňky - Zarovnání - Zalomit text. Jestli to je součást nějaké tabulky nebo oblasti, tak to zkuste nastavit pro všechny. Nebo se taky dá vkládat odřádkování v buňce zkratkou alt+enter.

vendula*
hodnocení

Díky moc za radu - zabralo to. Sice jsem formátovala buňku ale ne všechny v vždy jen tu co jsem v ní pracovala - proto mi to nešlo. ´Teď už je to v pořádku. Moc díky za pomoc :) prima den všem.

lidka*
hodnocení

0x

Nejsem žádný odborník, ale s excelem jsem hodně pracovala. Pokud se pamatuji, tak jsem to vždy vyřešila jednoduše velikostí písma v dané buňce. Nebylo by to řešení?

hop®
hodnocení

0x

Nezarovnávat na střed, ale k levému okraji?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]