Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se mi stále objevuje hláška...
LXCRtime.exe
V aplikaci LXCRtime.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Je možné, že informace, se kterými jste pracovali, budou ztraceny. Ohlaste tento problém ap¨likaci Microsoft. Byla vytvořena zpráva o chybách, kterou můžete odeslat společnosti Microsoft. Informace obsažené v této zprávě budou považovány za důvěrné a anonymní. Chcete-li zjistit, jaké údaje tato zpráva o chybách obsahuje, klepněte sem. Odeslat zprávu o chybách Neodesílat
Počítač je hrozně zpomalený a je to už o nervy. Nevím jak na to. Asi tam ¨mám nějakou potvoru. Uvítám každou dobrou radu, akorát to potřebuju popsat trochu polopaticky. Jsem amatér samouk. Mám ESET NOD32.
díky za rady a pochopení
To je soucast softwaru k tiskarne Lexmark. Doporucuji software k tiskarne odinstalovat a nainstalovat znova z instalacniho CD dodavaneho k tiskarne.
Preventivne muzete pocitac procistit programem ccleaner, ktery je volne dostupny zde -> slunecnice.cz/...
Staci stahnout, nainstalovat (instalace probiha cesky), spustit a dat volbu SPUSTIT CLEANER ... po vycisteni program muzete zavrit.
Taktez doporucuji nejaky antispyware program napr. Superantispyware -> slunecnice.cz/...
zde neni instalace cesky, ale staci provest instalaci klasickym Next, next, next ... snad az na obrazovce, kde se to pta na jazyk (vychozi english) odskrtnete volbu "subit a system diagnostic to help identify ..."
Pote se program sam zaktualizuje a spusti. Potom staci dat tlacitko "Scan yout computer".(vedle tohoto tlacitka jeste zatrhnout volbu COMPLETE SCAN) .. program bude chvili pracovat a pote vam nahlasi problemy (jestli nejake najde) ... staci potom stlacit tlacitko REMOVE ... a pak REBOOT.
tot vsjo ...
Díky za srozumitelnou odpověď. Může to být způsobeno tím, že si barvu do tiskárny doplňuji sama? Způsobuje to zmiňované zpomalení PC?
Prvně bych řekl okamžitě NE. Ale když nad tím tak přemýšlím, je možné, že tiskárna má s cartridgi problem a snazi se treba spustit nejaky svuj diagnosticky program (neznam software od lexmark) a to muze dale pusobit problemy. Ale spise ne ...
Nicmene pokud pocitac pouzivate dlouho a nikdy nebyla provedena udrzba, tak je problem jistojiste jinde ...
Takze jak jsem rekl ... Ccleaner + superantispyware + defragmentaci ( Start -> spustit -> napsat cmd (enter) -> spustí se černé okno (to je příkazový řádek) a zde napište defrag c: a odešlete. Je nutné to napsat stejně jako já, takže DEFRAG,mezera,cééé,dvojtečka, enter...)
Tento soubor se týká tiskárny Lexmark. Pokud ji nemáte nebo nepoužíváte, je lepší tento soubor odstranit, protože představuje určité bezpečnostní riziko v napadení virem. Najdete ho v program files. Ještě můžete mít v počítači soubor LXCRtime.dll, ten najdete v C:WindowsSystem32.
doplněno 25.01.12 10:01:Případně jak píše yakub, přeinstalovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.