Nejste přihlášen/a.
Ekvalizér je dobře nastavený, bez sluchátek jede vše OK. Se sluchátky jede normálně zvuk na pozadí (výstřely ve filmu, ptáci, vítr atd.), ale hlavní hlasy, když někdo mluví, jdou slyšet tlumeně a slabě, jako by byl zvuk úplně ztišený. Nechápu proč tomu tak je. Sluchátka jsou nová, dělají to všechna videa a přehrávače, videa, co mám v PC i videa na YT. Nechápu proč.
Nevíte někdo, co s tím může být?
Díky, tohle pomohlo . Tak teď už to vůbec nechápu, protože jsou na půl žerdi. To přece nemůže být normální, aby byly takhle vytažené. Ani předtím jsem je tam neměla "nadoraz".
Zcela jednoduché vysvětlení - na sluchátkách je přerušený společný vodič (zem) a při správném zapojení sluchátek se bez toho společného vodiče odčítá pravý kanál od levého a tím se vyruší všechny zvuky které by měli být slyšet uprostřed. Povytažením konektoru se dostane jeden vodič sluchátka na kontak druhého a od druhého sluchátka se dostane kontakt na zem v konektoru - tímpádem nedochází k odečítání signálů a jso slyšet všechny zvuky, ale v obou sluchátkách stejné, takže se stratí stereofekt. Vyměňte sluchátka, za dobrá, nebo ať vám někdo na nich vymění kabel...
Sluchátka jsou nová, Hama, a mají dobré recenze. Sice to není úplně největší kvalita, ale jak je možné, že tahle odejdou po měsíci a jiná, která ani nejsou značka a koupila jsem je někde za 50 kč, vydrží dva roky bez problémů. Opravdu mi to hlava nebere...
Vím, že to neřeší problém, ale nedá mi to - špunty do uší a za stovku nemůžou být dobrá sluchátka. Ale jinak odejdou po měsíci i sluchátka za pět tisíc, když má člověk smůlu na špatný kus, naopak sluchátka za pade od nějakého stánkaře vydrží sice možná i pět let, ale za tu dobu člověk ztratí spoustu času nekvalitním poslechem
Ještě je jedna finta kterou lze ověřit, že se stalo to co říkám - zasuňte konektor tak jak má být aby se závada znovu projevila a v nastavení zvuku dejte jeden kanál naplno a druhý na minimum, stane se totéž jako když vysunete konektor na půl žerdi
Na recenze jsem nikdy nedal, u ničeho. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit, že i jiné výrobky jsou mnohdy lepší než věhlasná značka.
HAMA je s svými výrobky relativně levná a bohužel to odpovídá kvalitou - běžný průměr v jakékoliv kategorii jejich produktů.
doplněno 24.01.12 22:35:Mohu vás ubezpečit, že například sluchátka od této firmy vás zaručeně překvapí kvalitou i trvanlivostí - jako před lety mě :D
Jiná sluchátka od věhlasných firem měla už několikrát přelámaný kablík a rozhodně neměla tak kvlitní zvuk
Jedná se pouze o hlas, nebo i o hudbu a zvuky ve stejném výškovém rozsahu? Když pustíte třeba nějakou mp3, hraje zcela správně, nebo je zeslabený jen zpěv, nebo jsou zeslabeny všechny středy (od c1 dolů) včetně nástrojů?
Fungovala tam sluchátka někdy správně? Reproduktory jsou píchnuté v téže zdířce, nebo to je notebook a jsou vestavěné?
Ekvalizér - v jakém programu, v ovladačích zvukovky? Nemá ten program někde nastavení zvuku pro prostorový 5.1 a pro stereo? Také reproduktor u hodin, pravým myšítkem, Zařízení pro přehrávání, Rozšíření - není tam některé povolené?
Nastavení jsem neměnila, sluchátka až do včera fungovala normálně. U mp3 to není, jde jen u hlasy lidí ve filmech/seriálech. Zpěv v písničce jede normálně. Je to notebook a sluchátka jsou zapojena normálně, jako vždycky. Když si je dám do mobilu, tak písničky jedou v prořádku.
Je to prostě jen u hlasů. Musí to být nějakým globálním nastavením, protože když si pustím třeba
Dělá mi to taky, pokud jde hlas "zepředu" skoro nejde slyšet, zleva zprava jde slyšet normálně. Hudba je ok. Nevím co s tím, vypadá to že je něco v nových winech, nastavení prostorového zvuku nebo tak,ale fakt ať měním co měním je to marné. Když mám bedny tak je to v poho (2+1) ale sluchátka ať už nová nebo stará to dělají, filmy nebo hudba se téměř nedá poslouchat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.