Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trojský kůň win32:agent

Od: kat* odpovědí: 6 změna:
Hezký den, potřebovala bych radu, jak laicky odstranit z pc trojského koně win32:agent-KDC. Při každém spuštění PC mi ho antivirový program nalezne, já ho smažu, ale při dalším spuštění se mi znova objeví. Předem děkuju za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mcester*
hodnocení

0x
Trojský kůň je virový program který si při každém zapnutí počítače a připojení na net stáhne nové bratříčky...dopopručuju ze zkušenosti lajka kterého počítač živí odejmout počítači přistup na net vyčistit ho minimálně 2 různými antivirovými programy protože každý hledá jinak a jinde a poté reinstalovat síťové připojení a teprve pak by měl být počítač optavdu čistý...ovšem pokud nemáte navázané viry na Vámi užívané programy které bez odinstalování nesmažete,neměl by být problem;)

hodnocení

0x
Jde o to že máš evidentně xpčka a máš zapnuté body obnovení- to musíš ve vlastnostech systému vypnout a poté odstranit trojan a restartnout pc, pak teprve zase zapnout...
woodstock*

velmi jednoduše řečeno. Ovšem praxe je zcela jiná, zdlouhavá a bez záruky.

Každopádně představa použití dvou antivirů je pro mne více než úsměvná, každopádně nedoporučuji.

Poohlédl bych se po programu HijackThis a následnému odeslání logu. A také na www.viry.cz

Jediné s čím souhlasím, je vypnutí bodu obnovení a především kontrolu presence servis packu 2 a dalších aktualizací systému, je - li legální. Pokud je systém cracknutá verze bez možnosti záplatování WinXP přes automatické aktualizace...začal bych šetřit na originální systém. (Ne Win Vista proboha)

Já tu o žádných dvou antivirech nemluvil *nevi* Ale všeobecně z xp odstraníš máloco dokud ten bod obnovení nevypneš. Už se tu odvšivení systému xkrát řešilo ale tady jde zatim jen o ten trojan (i když kdo řiká že tam nic nebude *smich* )...

harry*
hodnocení

0x

holvyy*
hodnocení

0x
Zdravím,měl jsemskoro stejný problém a vyřešil jsem ho "na výbornou" na www.viry.cz.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]