Hezký den, potřebovala bych radu, jak laicky odstranit z pc trojského koně win32:agent-KDC. Při každém spuštění PC mi ho antivirový program nalezne, já ho smažu, ale při dalším spuštění se mi znova objeví. Předem děkuju za radu.
Trojský kůň je virový program který si při každém zapnutí počítače a připojení na net stáhne nové bratříčky...dopopručuju ze zkušenosti lajka kterého počítač živí odejmout počítači přistup na net vyčistit ho minimálně 2 různými antivirovými programy protože každý hledá jinak a jinde a poté reinstalovat síťové připojení a teprve pak by měl být počítač optavdu čistý...ovšem pokud nemáte navázané viry na Vámi užívané programy které bez odinstalování nesmažete,neměl by být problem
Jde o to že máš evidentně xpčka a máš zapnuté body obnovení- to musíš ve vlastnostech systému vypnout a poté odstranit trojan a restartnout pc, pak teprve zase zapnout...
woodstock*
velmi jednoduše řečeno. Ovšem praxe je zcela jiná, zdlouhavá a bez záruky.
Každopádně představa použití dvou antivirů je pro mne více než úsměvná, každopádně nedoporučuji.
Poohlédl bych se po programu HijackThis a následnému odeslání logu. A také na www.viry.cz
Jediné s čím souhlasím, je vypnutí bodu obnovení a především kontrolu presence servis packu 2 a dalších aktualizací systému, je - li legální. Pokud je systém cracknutá verze bez možnosti záplatování WinXP přes automatické aktualizace...začal bych šetřit na originální systém. (Ne Win Vista proboha)
Já tu o žádných dvou antivirech nemluvil Ale všeobecně z xp odstraníš máloco dokud ten bod obnovení nevypneš. Už se tu odvšivení systému xkrát řešilo ale tady jde zatim jen o ten trojan (i když kdo řiká že tam nic nebude )...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.