Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Baterie v nb se nenabíjí

Od: aldurn* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

Před několika dny jsem koupil notebook. Vše fungovalo tak jak má, ale dnes se mi nenabíjí baterie. Notebook je napájen ze sítě a baterie je na 91%. I když NB restartuju, odpojím a zapojím adaptér, nepomůže to. Vzpomínám si, že když jsem dnes zapojil napájecí adaptér, v zásuvce to zablísklo, takže předpokládám, že je to tím?

Děkuji za odpovědi :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

V zásuvkách se blýská furt a furt...:)Zkus ho ještě odpojit od proudu,pracuj na baterii až k úplnému vybití a znova zapoj adaptér.Jestli to nepůjde tak reklamace...

hodnocení

0x

Tohle sám stejně nepořešíš ať již odešlo cokoliv. Pokud se NB skutečně nenabíjí budeš ho muset reklamovat :(

aldurn*
hodnocení

Ještě se zeptám jestli jsem neudělal chybu, když jsem měl adaptér zapojený v NB a až poté jsem ho zapojil do zásuvky. Jestli by se to nemělo dělat naopak.

ahasver4*

Já to dělám pořád...:)Odtud možná to blýsknutí...

aldurn*
hodnocení

Nechal jsem to jet 15 min na baterii, poté jsem znovu zapojil adaptér a najednou už to jde. :) Omlouvám se za zbytečné téma (i když možná někomu bude užitečné).

Děkuji všem za odpovědi.

ahasver4*

aldurn,to vůbec nebylo zbytečné...Mě se to stalo také a jistě i dalším.Já naopak věřím,že Tvůj dotaz v budoucnu určitě někomu pomůže...

hop®
hodnocení

0x

I baterie v NB chce občas vybít a znovu nabít, jinak začne dělat "psí kusy".

Zablýsknutí při připojení zdroje do zásuvky je běžný jev, vzniklý větším "náběhovým" proudem, netřeba řešit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]