Když chci vypnout nebo restartovat počítač naskočí modrá obrazovka, pak jde jen tvrdý power off. když spustím počítač, je rozházené nastavení (neukládají se bookmarky ve Firefoxu, občas nefunguje winamp, některé uložené soubory chybí na HDD...). děje se to od té doby co jsem si omylem nainstaloval 2 firewally na komp (teď už mám zas jen 1). pomůže něco jiného než reinstal Win XP prosím?
Zkoušel jsi obnovení systému do doby před instalací dvou firewallů? BTW, nejsem si jist, zda je problém tady, mi jedou na XP Home dva firewally pořád (Sygate a Windows Personal Firewall) bez problémů. Zkoušel´s to proje antivirem a adaware? Hezký den.
V prvé řadě si nechej projet scandiskem harddisk, aby ti opravil všechny "ztracené" soubory na disku. Místo plné reinstalace sůžeš zkusit opravnou instalaci operačního systému. O té tu už bylo několikrát psáno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.