Nejste přihlášen/a.
Píšu do šuplíku různé texty/povídky/básně a chtěl bych je někde na netu vystavit. Jaká forma je proto nejvhodnější? Na literární servery se mi to dávat nechce, na Písmáku jsou prej všici děsně přísný a Liter jak jsem koukal je v rozkladu. Nejde mi ani tak o to, aby mi tam lidi psali komenty, spíš chci mít všechny svoje texty na jednom veřejně přístupném místě a dávat na ně známým odkazy. Taky bych rád, aby to dobře vypadalo, ale zároveň bych uvítal, aby to bylo zadarmo. Už jsem přemýšlel o těchto možnostech: vydat si knihu formou selfpublishingu třeba u lulu.com (složitý, neumím anglicky, moc práce), nebo si založit blog, nebo jsou možnosti mít fórum zdarma forum-zdarma.cz/... , účet na twitteru (to asi není úplně to pravé ořechové). Poradíte? Kde vystavujete svoje texty Vy?
Liter.cz
doplněno 22.01.12 21:51:Svého času tam slečna psala...
Bylo tam spousta hezkých věci...
Škoda že to dopadlo tak jak píšeš..
Zdálo se mi to velmi povedené a aktivní..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.