Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde na netu vystavit svoji literaturu?

Od: 3t* odpovědí: 6 změna:

Píšu do šuplíku různé texty/povídky/básně a chtěl bych je někde na netu vystavit. Jaká forma je proto nejvhodnější? Na literární servery se mi to dávat nechce, na Písmáku jsou prej všici děsně přísný a Liter jak jsem koukal je v rozkladu. Nejde mi ani tak o to, aby mi tam lidi psali komenty, spíš chci mít všechny svoje texty na jednom veřejně přístupném místě a dávat na ně známým odkazy. Taky bych rád, aby to dobře vypadalo, ale zároveň bych uvítal, aby to bylo zadarmo. Už jsem přemýšlel o těchto možnostech: vydat si knihu formou selfpublishingu třeba u lulu.com (složitý, neumím anglicky, moc práce), nebo si založit blog, nebo jsou možnosti mít fórum zdarma forum-zdarma.cz/... , účet na twitteru (to asi není úplně to pravé ořechové). Poradíte? Kde vystavujete svoje texty Vy?

Kde na netu vystavit svoji literaturu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Humanart.cz

hodnocení

0x

Liter.cz

doplněno 22.01.12 21:51:

Svého času tam slečna psala...

Bylo tam spousta hezkých věci...

Škoda že to dopadlo tak jak píšeš..

Zdálo se mi to velmi povedené a aktivní..

3t*
hodnocení

Z literu mám špatný pocit, celá ta komunita se po provedených změnách rozpadla na několik konkurenčních stránek, navíc je to tak blbě udělané, že díla a autoři nejdou vygooglit, což je docela problém.

Totem.cz nebo vlastní webovky.

greenbull*
hodnocení

0x

Nebo si to dejte na google dokumenty a známým jak říkáte můžete poslat na povídku odkaz

mirek333*
hodnocení

0x

Kamarád píše semhle (jeho stránka s údaji):

saspi.cz/...

Různě si tam chválí či haní svoje díla s ostatními, celkem se v tom realizuje... TAkže on je myslím spokojen. Víc nevím ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]