Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS Office nelze otevřít příloha z mailu aj

Od: kokosak odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,
řeším takový problém,
mám W7 64bit a Microsoft Office Professional Plus 2010 x64 czech,
po instalaci, když si chci stáhnout např. z mailu soubor .doc, docx. tak se mi to stáhne, začne otevírat a pak to hlási
někdy jestli chci spustit v režimu kompabality, popř. program přestal pracovat, popř. neodpovídá,...
HW NTB je dostačující.
Kde by mohla být chyba? Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

DOC spouští Office 2007 a novější vždy v režimu kompatibility, DOCX spouští v normálním režimu.

Pro začátek bych stáhl a nainstaloval program CCleaner a vyčistil jak disk tak i registr.

kokosak
hodnocení

Dobrý den, toto jsem provedl, ale pořád mi přílohy k mailu nejdou otevřít, pořád mi w7 hlásí: program přestal pracovat... ntb je staré 2týdny

bena*

Tak když je starý dva týdny, zkusil bych reklamaci. Je možné, že ten Word něco blokuje a tak takhle zamrzne a neodpovídá...

Já když instaluju nový notebooky, tak z nich vyhážu ty všelijaký hlouposti od výrobců, protože jsou prakticky k ničemu a dělají akorát problém. Všechnu správu předávám Windowsu. A kdyžuž to je takhle zaneřáděný, tak stáhnu a nainstaluju SlimComputer a on to smaže. Ale to s tím použítím Slimcomputeru opatrně. Aby třeba si prodejce nenašel v tomhle záminku pro neuznání možné reklamace...

mirek333*
hodnocení

0x

našel jsem toto:

answers.microsoft.com/...

jestli to náhodou nepomůže...(jsou tam nějaké rady, co s tím)

kokosak
22.01.12 19:22

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]