Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mám problém,dám příklad...všední den mezi 8 až 11 hodinami,stahuji z uložta soubor o velikosti 700 MB,dřív to bylo stáhlý za cirka 40 minut,tedka za hodinu a půl...čím to může být?je to každý den,kdyby to byl jeden den neřeknu,ale je to furt...jen mě zajímá čím to může být...děkuji...Ps.tarif jsem neměnil,furt platím stejnou sazbu...
Ulozto teď jede zhruba poloviční rychlostí. Buď omezili rychlost nebo je server více vytížený. Co se týká tvé rychlosti připojení, tak je jednoduché si ji změřit a případně kontaktovat poskytovatele a reklamovat. Ta ale nemá se stahováním z Ulozto nic společného.
jj,děkuju,ale chci se ještě zeptat,čím to je,že že když někdy stahuji přes wifi nebo i přes káblík,tak mě vypadne celej net a musím restartovat router...myslíte,že je špatnej?
chtěl jsem se zeptat co říkáte na to, že se rychlost připojení blíží hranicí agregace... poslední dobou mi rychlost dost lítá ale když už to jede pod 1mbit tak už je problem přehrat plynule videa na netu..což mi docela leze na nervy...stěžovali by jste si? protože smluvně to poskytovatel neporušuje.. pokud jsem to dobře pochopil tak při agregaci 1:15 při rychlosti 10mbit je hranice agregace okolo 700kbit... třeba včera večer jsem to měřil a jelo to 1.2mbit ... tak nevim jestli to řešit nebo co s tim..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.