Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení monitoru vzduchem

Od: mirekmirek340* odpovědí: 1 změna:

Potřebuji propojit monitor s tv tunerem interlink.tsbohemia.cz/... s PC asi na vzdálenost 10-15 m.Je tam vstup HDMI,ale kabel se mi nechce tahat,nehledě jestli by na takovou dálku fungoval.Chtěl bych to řěšit vzduchen nebo přes 220 V rozvod jako internet (asi blbost)Nejde o zvuk,ale jenom o obraz(ale se zvukem by to bylo lepší).Nyní mám GForce 9800GT A má na ni zapojen monitor (DVI) a televizor LCD 101 cm(HDMI)Na televizi nejde zvuk při přehrávání filmů z PC,ale hrají repro z PC takže to vlastně funguje bezvadně.Takže bych potřebal nějaký bezhrát adaptér z HDMI,D-SUB nebo DVI do HDMI.Později bych chtěl do PC kartu Radeon nebo ATI s funkcí ATI Eyefinity,abych mohl jet na tři monitory.Takže mne zajímá,jestli u takové funkce lze uplatnit rozšířenou plochu,jak mám nyní u GForce.Jinak PC má Phenom 965 BE,asi 5 TB úložného prostoru,600 W zdroj,budu dokupovat SSD 120 GB desku M5A99 EVO.Takže poraďte,jak na ten bezdrát.

Děkuji mirekmirek340

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Něco jako alza.cz/... nebo amazon.com/... (jen 9m napřímo a přes zeď asi ještě o dost míň)? To bych teda radši natáhnul ten kabel s repeaterem, czc.cz/....

doplněno 22.01.12 13:01:

Jo a elektrickými rozvody: amazon.com/... nebo reghardware.com/..., ale ta údajná ztráta kvality při přenosu je ve spojitosti s HDMI naprosto nemyslitelná, takže taky radši kabel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]