Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cena externích pevných disků - kdy půjde dolů

Od: heterak® odpovědí: 13 změna:

Nevíte někdo kdy zase půjdou cenově dolů externí pevné disky?

Už bych ho aji docela potřeboval.

Jestli je to otázka pár měsíců,tak bych možná ještě počkal,ale jestli klesnou ceny až za rok nebo za delší dobu,tak to vážně čekat nebudu.

Díky za odpovědi.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Určitě to ty potvory nezlevní,možná ten rok je dobrý odhad...Já bych počkal...

doplněno 22.01.12 12:20:

Třikrát předražený zboží,kdo by to koupil...

fidonet*
hodnocení

0x

to víte, když se utopí jediná továrna na světě, tak těžko seženete levné disky :( Takže do roka, bych to nečekal!

dzordz*
hodnocení

0x

Některé na tom nejsou až tak špatně, třeba czc.cz/... nebo losancomputers.cz/....

Jinak to je subjektivní, potřebujete ho za tu cenu?

hodnocení

0x

Přepoklad je letošní léto, ne všude trvá všechno tak nehorázně dlouho jako u nás :D

hodnocení

0x

Ach jo, také jsem v nouzi :( . externí HDD kupujte s USB 3.

No já se včas zásobil, protože harddisků a TBytů není nikdy dostatek (ještě v ceně zhruba 1TB za 1kKč ;))

fidonet*

Přepoklad je letošní léto, ne všude trvá všechno tak nehorázně dlouho jako u nás

To se mi líbí, a máš pravdu :)

No já se včas zásobil, protože harddisků a TBytů není nikdy dostatek (ještě v ceně zhruba 1TB za 1kKč)

Nevytopil jsi je Ty? *haha*

Ne, jen jsem měl zrovna nějaké zbytečné peníze a cena se mi zdála příznivá, tak jsem to vrazil do několika HDD a teď jsem na dlouho v klidu *ua*

hodnocení

Proč s USB 3? To nikde nevyužiju

No protože každý pořád počítá do budoucna :D. Já bych to neřešil...

Proč do budoucna? Nesouhlasím ...

Přídavná karta s řadičem USB 3.0 stojí do PCI Express 3-4 stovky. Přídavná karta do Express Card ("nevyčuhující" pro notebooky) stojí 5-6 stovek.

Lidem, kteří často kopírují velké objemy dat to není koupě do budoucna, ale naopak ... "už bylo na čase".

Jinak k prapůvodnímu dotazu - ano vyplatí se počkat, protože ceny mají spadnout opravdu v tomto roce.

ono to už dokonce celkem slušně kleslo, než jak to bylo ke konci podzimu loni... počkal bych na jaro...

hodnocení

0x

No ale ten 1,5TB v odkazu výše za 2 litry předražený není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]