Nejste přihlášen/a.
Nevíte někdo kdy zase půjdou cenově dolů externí pevné disky?
Už bych ho aji docela potřeboval.
Jestli je to otázka pár měsíců,tak bych možná ještě počkal,ale jestli klesnou ceny až za rok nebo za delší dobu,tak to vážně čekat nebudu.
Díky za odpovědi.
Některé na tom nejsou až tak špatně, třeba czc.cz/... nebo losancomputers.cz/....
Jinak to je subjektivní, potřebujete ho za tu cenu?
No já se včas zásobil, protože harddisků a TBytů není nikdy dostatek (ještě v ceně zhruba 1TB za 1kKč )
Přepoklad je letošní léto, ne všude trvá všechno tak nehorázně dlouho jako u nás
To se mi líbí, a máš pravdu
No já se včas zásobil, protože harddisků a TBytů není nikdy dostatek (ještě v ceně zhruba 1TB za 1kKč)
Nevytopil jsi je Ty?
Ne, jen jsem měl zrovna nějaké zbytečné peníze a cena se mi zdála příznivá, tak jsem to vrazil do několika HDD a teď jsem na dlouho v klidu
Proč do budoucna? Nesouhlasím ...
Přídavná karta s řadičem USB 3.0 stojí do PCI Express 3-4 stovky. Přídavná karta do Express Card ("nevyčuhující" pro notebooky) stojí 5-6 stovek.
Lidem, kteří často kopírují velké objemy dat to není koupě do budoucna, ale naopak ... "už bylo na čase".
Jinak k prapůvodnímu dotazu - ano vyplatí se počkat, protože ceny mají spadnout opravdu v tomto roce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.