Nejste přihlášen/a.
Ahoj chtěl bych se ještě zeptat ...budu si kupovat notebook za 15 tisíc, chtěl bych se zeptat na co bych si měl dát pozor při koupi, když ho budu požívat většinou na věci do školy a do práce, na sledování filmů, internet a sem tam nějakou starší hru. Chtěl bych aby mi notebook dlouho vydržel a případně opravy něčeho rozbitého mě vyšli relativně levně v servisu. Poradí mi někdo na co si dát pozor při výběru typu procesoru, grafické karty a tak . Rád bych si to někde vyhledal na internetu ale jelikož ho potřebuju co nejdříve a nemám moc času budu rád za odpovědi od zkušenějších
Tvoje požadavky splňuje každý běžný notebook. Pokud budeš vybírat podle značky, vol raději HP než třeba Asus.
taky dejte pozor na zahřívání notebooku já vybírala mezi SONY a
Packard bell a vybrala jsem sony protože bylo zza stejnou cenu přišlo mi lepší... PB se zahřeje při vysokém výkonu až na 90 stupnu, na to pozor je to o chlazeni
Za mě radši ten Asus. HP má strašnou podporu výrobků. Sehnat ovladače je občas práce na několik hodin, na chatu s jednou otázkou 3 lidi píšou každý něco jiného...
doplněno 25.01.13 15:47:Po zkušenosti s Compaq 610 (na podpoře se nedokázali shodnout na typu velkokapacitní baterie) a LaserJet 1000 (nemá oficiální ovladače pro W7) už od HP nechci nic dalšího - ani počítač, ani tiskárnu, ani nic jiného.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.