Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poker zynga na Facebooku

Od: 2874® odpovědí: 8 změna:

Prosím přestala mi fungovat aplikace na facebooku Zynga poker! Mám tam dost chipů ale nenajede mi to! jen bílá obrazovka! U jiných účtú mi to jde! Na jiných počítačích(asi 10 lidí) mi to také nejde! Jak kontaktovat aplikaci poradte mi prosím, Katka!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sojer*
hodnocení

0x

dejte tomu čas obačs se toto stane mělo by to hlsít nějaký Errors (Chybu)

Ale časem se to rozjede zkuste jiný prohlížeč

hodnocení

Už je to 3 měsíce!

doplněno 23.01.12 19:18: Nejde to na žádném ze čtyř prohlížečů které mám v PC! tato chyba (HTTP 500 Vnitřní chyba serveru) znamená, že navštívený web má potíže se serverem, které znemožnily zobrazení webové stránky.! Tom
sojer*

A zkoušela jste jiný prohlížeč?

Opera, Mozila, Safari atd...?

hodnocení

Opera,firefox,chrome.ie

sojer*

A nikde to nejde?

Nedaly vám za něco Ban?

23.01.12 19:39
hodnocení

Ne!

bena*

Navrhuju nainstalovat nejnovější verzi Flash Playeru: filehippo.com/... (zde je pro 64bit: filehippo.com/...)
a Shockwave Playeru: filehippo.com/...
Nebylo by na škodu nainstalovat i nejnovější verze dalších programů.

Mělo by to pomoct.

hodnocení

U jiných účtů třeba syna a manželky ten poker jde!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]