Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přeinstaloval jsem windows a nejde mi naistalovat nová verze photosynthu. Napadlo mě, že to bude asi tím, že ještě nemám SP1. Windows update vždy napíše chybu. ani se mu nepovede SP1 win7 64-bit stáhnout. Prot jsem ji stáhnul z webu, ale pc píše že je to neplatná aplikace win32. To samé mi píše photosynth upgrade. ( podařilo se mi naistalovat starší verzi photosynthu, ale ta po spuštění vyžaduje update.) Viz obrázky.
Počítač je cca rok nový je na něm windows 7 64-bit
doplněno 21.01.12 12:18:Obrazek 1: intsalace photosynthu
Taky se mi to na jednom PC stalo,tak jsem si ho stáhnul ze Slunečnice a hop,vlezl tam jak po másle...
doplněno 21.01.12 12:29: Předpoklad,že je systém legální je samozřejmost...
Tak velikost systémového oddílu to nebude...Já se díval na vlákna a hodně lidí mělo u toho 64 problém s instalací,ještě zkusím vyhledat co jim pomohlo...
Asi jsem toho měl napsat více. Ze slunečnice jsem to také stahoval a stejný efekt. Ještě bych dodal, že mám HDD rozdělen na dva oddíly na jednom je system a na druhé programy a osobní věci. Systemovy oddil je 78Gb velký a je plný 50Gb dat. Myslíte že to je ten problém?
Omlouvám se, vzpoměl jsem si na to až teď. Včera večer po dosti pokususů se mi jedna istalace otevřela a začla se instalovat. Bohužel to bylo již pozdě a já jsem potřeboval jít spát. Tak jsem to ukončil a pc vypnul. Tu poslední istalačku jsem stahoval z microsoftu a přes internet explorer. Zkusím to tak udělat.
Takže, již probíhá instalace a snad dopadne dobře. Stáhnul jsem to ze slunečnice pře internet explorer. A jde to normálně spustit. Tím vzniká otázka: Proč když to stáhnu přes google chrome tak to píše zprávy viz obrázky. A když to stáhnu pře internet explorer taqk to jde?
PS: ještě skusím stáhnout přes internet explorer tu aktualizaci photosynthu.
doplněno 21.01.12 13:35:Tak photosynth pořád píše že není platná plikace win32
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.