Nejste přihlášen/a.
Zdravim,může mi prosím někdo poradit jak odstranit složku v pc?kliknu na ní pravym tl.,dám odstranit a vyjede mi tabulka,že "tuto položku nebylo možné vyhledat - položka již neni umístěna v C:/ ověřte umístění a akci opakujte" Nevíte někdo jak jí smazat?Díky
To ti tam na plose zustal uz jenom zastupce po odinstalovani a nebo smazani toho programu, proto ho nemuze najit. Jednoduse vem tu ikonu a odtahni ji do kose.
doplněno 21.01.12 11:56:Pokud to tak nepujde, tak pak musis pockat na nekoho zkusenejsiho.
Doporučoval bych zkontrolovat disk. Spusťte Příkazový řádek a napište tam chkdsk C: /R Kontrola chvilku potrvá, ale za to zkontroluje všechny adresáře a soubory. Blbosti odstrani, mrtvé sektory zalepí.
Tak mě se to taky stalo,já to smáznul tím cleanrem.Jednou to taky nešlo,tak jsem se na ní vykašlal,nevadí,nezabírá místo a pak jaksi,časem,zmizela sama...Nebo ti dělá ta složka i jiný problém?
Jo,to jó,se.e,ale neva,třeba fakt zmizne...
Zkuste Total Comander. Pokud nepůjde složka rovnou odstranit, tak nejdřív přejmenovat a přemístit a pak smazat. Musite byt přihlášený jako správce/Administrátor.
Pak je možnost už zmíněného Unlokeru www.slunecnice.cz/...
A pak ještě LiveCD, třeba s Ubuntu. Tam by to mělo jít na jistotu. Ale musíte si být jistý, že je to opravdu nepotřebná složka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.