Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit soubor?

Od: fafejta odpovědí: 12 změna:

Zdravim,může mi prosím někdo poradit jak odstranit složku v pc?kliknu na ní pravym tl.,dám odstranit a vyjede mi tabulka,že "tuto položku nebylo možné vyhledat - položka již neni umístěna v C:/ ověřte umístění a akci opakujte" Nevíte někdo jak jí smazat?Díky

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Jestli jsi tu složku už smazal,tak většinou po restartu se ta hláška neobjevuje.A nebo zkus pc vyčistit CCleanrem,odstraní zbytky...

slunecnice.cz/...

doplněno 21.01.12 12:03:

A co to bylo za složku?Nebylo to třeba Nero,nebo nějaký antivir?To se drží jako klíště a proto někdy tahle hláška..

pecenkav*
hodnocení

0x

To ti tam na plose zustal uz jenom zastupce po odinstalovani a nebo smazani toho programu, proto ho nemuze najit. Jednoduse vem tu ikonu a odtahni ji do kose.

doplněno 21.01.12 11:56:

Pokud to tak nepujde, tak pak musis pockat na nekoho zkusenejsiho.

fafejta
hodnocení

To nejde,ta složka je na C (disku),a když jí chci,jak řikáš přetáhnout do koše)stejně vyjede ta tabulka...

bena*
hodnocení

0x

Doporučoval bych zkontrolovat disk. Spusťte Příkazový řádek a napište tam chkdsk C: /R Kontrola chvilku potrvá, ale za to zkontroluje všechny adresáře a soubory. Blbosti odstrani, mrtvé sektory zalepí.

fafejta
hodnocení

Co to bylo za složku už jaksi nevim,ccleaner i kontrolu disku jsem už zkoušel a nic...

ahasver4*

Tak mě se to taky stalo,já to smáznul tím cleanrem.Jednou to taky nešlo,tak jsem se na ní vykašlal,nevadí,nezabírá místo a pak jaksi,časem,zmizela sama...:)Nebo ti dělá ta složka i jiný problém?

doplněno 21.01.12 12:14:

Jo,to jó,se.e,ale neva,třeba fakt zmizne...:)

fafejta
hodnocení

nee to ne,jen mě tam s...! :)

bena*

Není to řešení, ale přejděte do Vlatností té složky a nastavte ji atribut Skyrý. Pak by neměla být vidět.

fafejta
hodnocení

No trochu přeci jen vidět je :),ale přesto dík!

sondaw*

Zkoušels ji odstranit v nouzovém režimu programem Unlocker?

www.google.cz/#hl/...

hodnocení

0x

Zkuste Total Comander. Pokud nepůjde složka rovnou odstranit, tak nejdřív přejmenovat a přemístit a pak smazat. Musite byt přihlášený jako správce/Administrátor.

Pak je možnost už zmíněného Unlokeru www.slunecnice.cz/...

A pak ještě LiveCD, třeba s Ubuntu. Tam by to mělo jít na jistotu. Ale musíte si být jistý, že je to opravdu nepotřebná složka.

sampo22
hodnocení

0x

Spustit cmd , otevře se dosovské okno , a v něm příkazem del a zadaním cesty k souboru se mi jej podařilo smazat . Potom šel normálně smazat i adresář . (Např. del c:\xx\yy\z vymaže celý adresář z . Pozor na smazání něčeho co smazáno být nesmí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]