Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám Macbook Pro (notebooky Apple všem vřele doporučuji) a iPhone který jsem si koupil tento rok a miluji zařízení od Apple! Avšak mám si koupit iMac?
Jako svůj stolní počítač mám Windows based PC a rozhodl jsem se že po 5-ti letech používání už to chce výměnu... Rozhoduji se mezi Macem a PC... Hraji? Ano,avšak nejsem typ který musí zkusit každou nejnovější hru... Stojí to za to abych vložil větší peníz do iMacu? Pracuji s videem? Ano,používám Adobe After Effects... Porade
10 lidí = 10 názorů. Vzhledem k tomu, že občas hrajete, tak bych šel do PC. A pracujete s videem? Pod Windowsem i pod Linuxem lze s ním bez problému pracovat. Navíc PC je kompatibilnější, než Mac...
Já zboží od apple nemusím, za hodně peněz nabídne de facto stejně muziky jako konkurence, jen mnohem levněji.
Vzhledem k tomu, že macbook máte, bych stolní už nekupoval, leda byste ho nutně potřeboval pro zaměstnání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.