Nejste přihlášen/a.
Zdravím, nejedná se mi o vypnutí, ale úplné odstranění vloženého zvuku. Hledal jsem, zkoušel jsem, ale všude je pouze přidávání. Jde mi o zbytečnou velikost ukládané prezentace. 100 kB vloženého waw neřeším, ale prý jde vložit i větší zvuk (až 50 MB) a soubor je pak zbytečně velký. Díky
Nevím, jestli ACDSee umí i s prezentacemi pracovat, ale zkusil bych nějaký program na komprimaci prezentací. Mám dobré zkušenosti s program NXPowerLite, který umí opravdu velké prezentace zmenšit (asi 5x jsem ho použil na komprimaci), ale jeslti umí odstranit zvuk, přesně netuším. Ale doporučuju vyzkoušet. Bohužel program je placený a tak lze ho spustit pouze omezeněkrát.
Tu prezentaci máte vytvořenou Vámi?Pokud ano tak tam kde jste jí vkládal kliknete na repráček a dáte delete.Jednoduché.Pokud jste jí dostal tak musíte otevřít powerpoint -soubor-otevřít(najdete si kde je uložen).Následně se Vám otevře v ppt jako by jste ho dělal vy a pak jak jsem psal.Najít snímek kde je přidán zvuk kliknout na repráček a dát delete.Chcete-li odstranit více zvuků, opakujte kroky pro každý snímek obsahující zvukové soubory, které chcete odstranit.
Ne, jsou to došlé prezentace. Ale i když .pps přejmenuju na .ppt a chci ji editovat, tj. odstranit zvuk, repráček nikde a v roletách taky nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.