Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je ve asi tak velká jedna stránka?

Od: lui* odpovědí: 5 změna:

Admine prosím, kolik kB ma asi tak jedna stránka na poradte.cz(bez fotek) cca? Jsem momentálně připojený přes mobilní tarif s FUP a tak by mě zajímalo, jak moc ho čerpám Díky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

každopádně přejdi na poradte.cz/...

to zajistí, aby všechny obrázky snížily kvalitu a hlavně velikost (vč avatarů), pak je důležité, zda se koukáš přes operu mini (která všechno ještě zmenší - doporučuji) nebo přes nějaký "plný"prohlížeč. Stáhni si nějakou aplikaci na měření přenesených dat, to máš nejjistější - koukni na 5 otázek, vyděl a máš průměr, samotného by mě zajímal - je rozdíl jestli má otázka 5 odpovědí nebo 100 ;)

doplněno 20.01.12 11:11:

ještě mě napadá, že když překročím svůj tarif a spadnu do pomalé rychlosti, tak to v rychlosti prohlížení skoro ani nepoznám :-D

lui*
hodnocení

Děkuji za radu na m.poradte.cz Ani jsem nevěděl, že něco takového existuje. Stahování počítadla se zatím vyhnu. Škoda bytíků,hi. No a jestli i ten zpomalený tarif nebude vadit, tak by mě to ani moc nemrzelo. Ležím v nemocnici, a nemají tu tak základní věc jako WiFi, Hi. Dík za radu.

vidíš, správně tě to mělo samo automaticky přesměrovat a teprve pak umožnit klasickou verzi :) Brzké uzdravení.

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

základní chyba, to jsem prosazoval, číst full poraďte, to bylo utrpení, data nemám limitovaná, ale bylo to pomalinkaté a něco ani nefungovalo.

lui*
hodnocení

Tak jsem to změřil. Hlavní stránka asi 400kB, tahle asi 250kB, auto moto hlavní stránka asi 100kB, . Jen pro zajímavost, a taky nevím, jak do toho kecá Firefox, a jeho nabuferované stránky..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]