Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalé vypínání PC

Od: aja* odpovědí: 4 změna:
Zdravím všechny. Snad mi někdo pomůže s vyřešením problému při vypínání počítače. Začalo mi to blbnout teď nedávno. Jakmile chci vypnout počítač, trvá než naskočí okno s možnostmi ( odhlásit,vypnout, restart ). Rovněž trvá než se úplně vypne počítač, když už mi to najede a já zadám vypnout. Zkuste mi někdo poradit. Moc děkuju.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scratch
hodnocení

0x
Nevim mozna budu jen zkouset. Zkuste se vratit o par dnu pozdeji , pomoci nastroje obnoveni systemu.

hodnocení

0x
Jinak to zpomalené neni? Když dáš ctrl+alt+del a správce úloh tak co vytěžuje procesor? Neni nějaká úloha ve stavu neodpovídá?

taky prispeji do mlyna... u me se to stava v pripade, ze jsem pouzil hodne programu (nebo hru). Pak vypinaci proces trva priblizne 90sec. Pokud pustim Win a jen se koukam po netu apd. blbinky, je vypnuti v ramci 20sec.

Asi to ma na svedomi strankovaci soubor windows (jinou souvislost v tom nevidim). Tusim, ze se nekde da nastavit, aby se tento soubor pri vypinani mazal nebo ingoroval. Ale kde se to nastavuje (myslim, ze primo v registrech) netusim...

al bunda*

No a nebo klasika, zvířátka. Viry, spaware, malware... Chce to projet antivirem, adawarem a spybootem nejméně.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]