Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatný výsledný tisk dokumentu

Od: kubinec® odpovědí: 7 změna:

prosím vás, proč se při tisku takhle zdeformuje tato tabulka?
když si ji vtvořím, tak je v pořádku, ale jakmile se vytiskne, tak je takto zdeformovaná
dá se to nějak vysvětlit, proč to při tisku dělá?

Špatný výsledný tisk dokumentu

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

1x

Řekl bych,vyčistit a zarovnat hlavy...

doplněno 19.01.12 21:24:

Někdy mi to udělá,když tiskárnu dlouho nepoužívám...Nevadí Vám,že je to psáno na dvakrát?:)

hodnocení

jenže proč ta první tabulka, je OK?

ahasver4*

To nevím ale už se mi to právě stalo a když jsem zadal vyčistit a zarovnat,tak potom tisk proběhl správně.Já mám Epsona,možná u Vás bude jiný důvod.Někdo určitě pomůže...:)

hodnocení

mám multifunkci hp all in one 1215

zítra vyzkouším

dzordz*

Dělá to u každého tisku? Stane se totéž, když necháte tiskárnu vytisknout zkušební stránku, bez připojeného počítače?

mirek333*
hodnocení

0x

No já bych řekl, že ta tabulka je prostě trochu nakřivo, na monitoru to není vidět, ale na papíru jo. Asi došlo k otočení tabulky při úpravách v příslušném SW.

To by ta křivka si myslím stoupala ..tady se strřídá _-_-_- takže bych taky řekl, jako ahasver4, že to bude spíš nezarovnanýma tiskovýma hlavama. Takže spustit dodávaný HP software a zvolit zarovnání tiskových hlav případně kalibraci a čištění.

doplněno 20.01.12 12:27:

Teď jsem zkusil jen na monitoru přiložit papír a skutečně ta linka je do kopce vůči té levé tabulce :-D nicméně to nemá dělat tiskárně problémy ... neřeknu jehličková, ale inkoustová tiskárna musí vytisknout to, co je na obrazovce. Takže stále si myslím, že hlavy...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]