Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na úpravu a prezentaci textu

Od: mrnousek* odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Ve škole jsme dostali úkol, že máme udělat referát o našem městě a dohodli jsme se, že to bude prezentace na interaktivní tabuli. Jenže já mám jen Office word 2007 a tam toho moc nejde, nebo nevím, jak na to. Poraďte mi prosím buď : Jak udělat prezentaci v officech, nebo nějaký ten prográmek.. Co třeba Power point?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Mělo by to jít i v tomhle... slunecnice.cz/...

hodnocení

0x

Pokud máš doma PowerPoint, udělej prezentaci v něm. Je to program přímo k tomuto účelu stvořený. Pokud jej nemáš, můžeš si vypomoci jeho bezplatnou alternativou z OpenOffice. Tady máš i krátký návod jak na to:

openoffice.cz/...

mrnousek*
hodnocení

Děkuji, zkusím ten power point.

Napiš na sk.rob@seznam.cz, pošlu Ti návod na práci v Powerpointu

aaaaaa*
hodnocení

0x

program na interaktivní tabuli něco stojí, zda jsou volné alternativy, pochybuji, tedy pokud se bavíme o souborech typu notebook, zdarma je jen prohlížeč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]