Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak smazat odvolani instalace?

Od: mikiki5* odpovědí: 2 změna:

zdravim.instaloval jsem windows 7 ,mel jsem zapojeny svuj hdd a ten druhy.na svym mam nainstalovany win 7 a tak jsem pres flasku primo z myho hdd instaloval windows 7 na ten druhy hdd.chyba je ta,ze kdyz jsem odpojil ten druhy hdd,tak mi po nacteni biosu nastokci odvolani predesle instale a podtim windows 7.pokazde musim kliknout na ten windows 7 ,kdyz nekliknu,restartuje se me pc,a to porad tak dokola.Nevite,jak se toho mam zbavit?nechci zadny fornat meho hdd apod.Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nainstaluj si program Easy BCD, kterým můžeš to menu editovat:

download.chip.eu/...

Ale pozor, nesprávným zásahem si můžeš shodit celý systém. Tak opatrně. Bude stačit smazat záznam na ta druhá Windows.

mikiki5*
hodnocení

díky moc,podařilo se mi to.Dávám dobrou odpověd.Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]