Nejste přihlášen/a.
Ahoj lidi všechny vás zdravím a mám takový problém vždy mi normálně šlo Wifi u notebooku ale tet poslední dobou nějak stávkuje a nevím čím to je.Normáně zapnu notebooka chvíli počkám pak mi naskočí plný signál u bezdrátového připojení když na to na jednu tak mi to píše přístupk k intenetu a když najedu na jakýkoliv prohlížeš tak se mi třeba načte seznam.cz a pak z něj už mi to nejde na email nikam napíše to tato webová stránka není dostupná a takhle je to pořád i na youtube.com prostě to nějak nejde a já nevím proč.A třeba když se zaměřím na seznam a pořád mi to píše že není dostupná tak dávám třeba 4 obnovit stránku a potom se načte napíšu tam email s heslem dám přihlásit a už to zase nejde.Mám ten notebook asu rok a vždy šel normáně až včera začal blbnout a mám ještě druhý notebook a tam šlape internet přes Wifi jako fík ani ho pomalu nezapnu a už tam mám připojeno a můžu na internet hned.Děkuji za rady.
Je to sice už omleté ale už to dokázalo zachránit spoustu věcí..Skuste obnovu systému...Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...A zvolit datum kdy to šlo...Někdy nesedne nějaká aktualizace...Třeba...A uvidíte jestli se to nesrovná...
A jestli ne,tak zkuste ten exter..něco podobného jako je tohle...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.