Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
muzete mi poradit? Do noveho notebooku bych chtel nainstalovat system W XP. Problem ale je ze soucasti notebooku je i ctecka pametovych karet, ktera pri instalaci je automaticky oznacena jako disk C: a tudiz system je pak na disku E: ktery je vlastne HDD notebooku. Problem pak nastane u nekterych programu ktere vyzaduji instalaci do disku C: a nelze nastavit cestu do disku E:
Dekuji za rady.
Už instalace xp ti ukáže oddíl jako E? To se mi nějak nechce věřit- odstraň v instalátoru včechny oddíly a vytvoř je znovu. Nemáš ve čtečce nějakou kartu (jen zkoušim). Instaloval jsem teď 2 NT a oba se čtečkou a nebyl problém, krom toho mě zaráží že zrovna disk E a ne logicky D, proto řikám odstraň při instalaci všechny oddíly a začni znovu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.