Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám problém,
nejde mi spustit ani brána firewall systému windows ani windows defender.
U fireallu to píše toto: Brána firewall nemůže změnit některá nastavení (kód chyby 0x80070424)
A u defenderu: Nelze spustit, protože tato služba není nainstalovaná (kód chyby 0x80070424)
Ale já jsem s tím nic nedělal ani jsem to nevypínal
Předem děkuji za radu.
Skuste obnovu systém,zda nepomůže..Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje a Obnova systému.Zvolit datum kdy to ještě šlo...
doplněno 19.01.12 16:40:Nebyla před tím nějaká aktualizace nebo instalace programu?
doplněno 19.01.12 16:50: A ještě před obnovou si to projeďte tímhle,vyloučíme nějakou škodící potvoru...
ahasver4: Můžu mít dotaz? Proč jakoukoliv odpověď, kterou napíšete ihned během minuty doplňujete o další informace? V podstatě jsem od Vás ještě neviděl odpověď, která by nebyla do minuty minimálně 2x editovaná. Není snazší se nad odpovědí krátce zamyslet a napsat ucelenou odpověď? Nebo to má nějaký skrytý význam?
Určitě můžete.Žádný skrytý význam.Jen mě to pomaleji myslí.Moc Vám to vadí?Nenapsl bych tohle,kdyby jste mě přímo neoslovil.Dostal jsem ve Vnitřní poště vzkaz,nebyl od Vás,to musím napsat ale je mi v něm vytýkáno,že se prý Vám pletu do odpovědí.Tak jen napíšu,že mě Vaše přítomnost u otázek,kde jsem i já,nevadí...A myslím,že víte,že tyhle diskuze tu nejsou žádané.V té Vnitřní poště by to bylo vhodnější,tady to k ničemu nevede a tazatele to nezajíma...
Abych dodržel tradici,mám i částečně ochrnutou ruku a psaní mi dělá potíže...
doplněno 19.01.12 17:26:V Pravidlech není nic o tom,že by doplňování bylo zakázané...
yakub to napsal dobře a už jsem Vám to ahasver4 psal. Rychleji píšete, než myslíte. Akorát tu děláte zmatek těmito Vašimi ustavičnými doplnívání odpovědí. A když máte problém s rukou
K dotazu: Zkusil bych se podívat sem: support.microsoft.com/... a zkusit následující kroky. Případně zkuste toto: support.microsoft.com/...
Tak to je mi líto.A není to zralé na čistou instalaci?Někdy není jiné řešení...
doplněno 23.01.12 15:28:Jasně že zazálohovat soubory a všechno co s tím souvisí.Já vím,že reinstal je to poslední ale někdy to fakt jinak nejde...
Běží vůbec ty služby ve Správci úloh ->Služby? Firewall je MpsSvc, antimalware (ten rezidentní) MsMpSvc, aktuálně běžící defender pak WinDefend. Jdou spustit ručně?
Co třeba tohle (sám bych ale takovou úpravu dělal až jako jedno z posledních řešení před formátováním)? blogs.technet.com/...
Prave jsem chtel vedet, jaky mate OS, abych Vam vyexportoval z registru klíče, které by tyto služby po startu zavedly, ale dzordz sem vlozil odkaz na stranky, kde jsou ke stazeni ony registry taky, takze si je stahnete ( 1055.BFE.reg a 0677.mpssvc.reg ) a naimportujte.
Jinak ve sluzbach videt musi - at uz spustene nebo vypnute. Hledáte je skutečně tam, kde se hledat mají? Můžete se mrknout jak přes správce úloh (ctrl+shift+esc a zalozka sluzby ) , tak pres sluzby systemu ( Start -> spustit -> services.msc ) <- zde se daji lepe obhospodarovat a nastavovat opravení (zkontrolujte, zdali se spousti pod uctem Local Service). Taktez se da zde zkontrolovat s kteryma sluzbama je tato provazana a zavisla - pote zkontrolovat i ty ostatni sluzby. Nicmene po naimportovani onech registru by melo byt vse v poradku.
Jinak nez se do vseho tohoto pustite (ty registry se zdaji byt v pohode, zvlast, kdyz jsou ze stranek microsoftu, ale kdo vi, co se muze stat) doporucuji udelat si bod obnovy -> Start -> spustit - rstrui (enter) -> nasledovat rady.
Taktez mi sem muzete jeste hodit log z programu screen317.spywareinfoforu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.