Nejste přihlášen/a.
Dobry den.chtel bych se zeptat jak mam spustit stary hry(ale ne moc stary,cca 1998-1999) na windows xp aniz by se mi sekali.Napr.stara strilecka Blood se mi seka a na konci kola pada.Dekuju za odpovedi
Hmmm vse mam v DOS BOXU mam uz prikaz C:HryKronik/lune/a pak tam mam jen spousteci LN a Engine i kdyz dam oboje C:HryKronik/lune/Engine.exe i C:HryKronik/lune/Engine a to samy s LN tak mi to napise ze This program cannot be run in DOS mode...je to hra z roku 1999
Zrovna ta Black Moon Chronicles má tyto požadavky:
není to DOSová hra, nemá smysl zkoušet DOSBox atd.
tady je záznam o tom, že hra byla testována, že funguje pod XP a Vistou (ale jen tři hvězdy, takže asi s problémy):
Pokud nefachčí režim kompatibility, zkusil bych asi jedině virtualizaci a hrát hru rovnou pod příslušným OS (Win95). Např. Innotek Virtualbox, QEMU or Microsoft Virtual/...
doplněno 19.01.12 09:16:oprava: funkční odkaz:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.