čau... tenhle problén s vypínáním pc jsem tady u viděl, ale byla u něj rada, ať zkontroluju funkčnost ventilátorů autřu prach atd. vše je funkční, ale přesto se stále vypíná při hraní her...
No, nevím jestli to může být konfrontací konfigurace HW a nároky hry, jelikož kdyby k nějaké došlo, tak by se počítač určitě nevypnul, jenom by hra běžela velmi pomalu, maximálně by se nespustila. Je spíše velmi možné, že se nějaká součást tvého počítače přehřívá, nebo je to v nastavení ovladačů graf. karty (podobný problém jsem měl i já, proto vím o čem mluvím). Pro lepší řešení problému bych potřeboval znát tvou HW konfiguraci, to se zde asi nevyřeší, proto mi kdyžtak písni na mail acemcintosh@seznam.cz nebo ICQ 294-293-651
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.