Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na čtení textu ze stránek

Od: h4ever® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

nevíte kde sehnat program na čtení textu z webových stránek? Například označím text a po kliknutí na místní nabídku by se daný text přečetl pomocí hlasu TTS. Tzn. nehledám hlas jako takový, ale pouze program, který bude umět systému předat text, který se má tím hlasovým zařízením přečíst.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

linguatec.cz/...

Měl jsem tohle...

doplněno 18.01.12 17:09:

Pokud jsem dobře pochopil co hledáte...

hodnocení

Já používám TTSApp z balíku Speech SDK 5.1, ten je sice zadarmo, ale není v něm možnost přehrát text přímo z webu. Hádám že tenhle program je včetně hlasu.

doplněno 18.01.12 18:08:

Ještě mě napadlo hledat addon do firefoxu a našel jsem hned tři:

addons.mozilla.org/...

doplněno 18.01.12 18:38:

Tak jsem to zkoušel. Nejlepší (nejkvalitnější) se zdá ten Im translator ale mluví dost rychle. Pak dam jsou dva menší, ty mluví pomaleji ale hlasy nic moc. Dokonce jsem zjistil, že Opera má také podporu hlasového modulu, tak jsem hned nainstaloval hlas, ale kvalita zase nic moc a navíc hlasitost kolísá. Tak těžkoříct co z toho vybrat, ale kdyby existoval nějaký lepší hlas do Opery tak bych začal používat Operu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]