Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupila jsem si přes aukro novou wifi kartu, jenže mi k tomu neposlali instalační cd a už nikdo nereagoval. Nakonec jsem instalačku našla na netu, ted jsem notebok přeinstalovala jenže jsem si neuložila tu instalačku té wifi a už jí na netu nemůžu nikde najít Kdyby někdo věděl a poradil budu ráda. Děkuji
wireless lan pc card ieee802.11b/g
vypadalo to velmi nadějně ale značka té wifiny je edup jinak je uplne stejna...ale pripojeni to nenaslo
Tak se mi nakonec podařilo najít originální ovladač Broadcom EDUP IEEE802.11b/g PCI 54Mbps Driver. Jelikož stránky kde se nachází vyžadují registraci (DriverGuide.com) nahrál jsem Vám ho sem:
Doufám, že tenhle už bude v pořádku
No bohužel ani tohle nebylo ono ale dám sem odkaz přesně té wifi co mám snad to bude už jednodušší
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.