Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co udělat aby zmizelo černé okno na youtube?

Od: patas24* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat mám nový monitor 1920x1080 a když pustím youtube tak je jenom na jedné straně obrazovky a na druhé je černý rámeček(docela mi tam vadí).Zkoušel jsem už lupu atd. ale vždycky to víde tak divně.Mooooc prosím o pomoc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Máš širokoúhlý monitor a video na které koukáš je klasicky 4:3. Roztáhnout se to nedá, takže máš smůlu a i kdyby to šlo, tak to bude buď useknuté moc nebo rozplácnuté. ;)

prd
14.02.13 22:29
hodnocení

0x

?,

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, tak pro kvalitní odpověď to bude chtít další informace. Rozumím tomu tak, že se starým monitorem tento problém nebyl a pouze změnou monitoru a bez jiných úprav nastal problém. Jaký používáte prohlížeč? Jde o přehrávání videa z YouTube v okénku nebo přes celou obrazovku? Zkoušel jste přehrát video i z jiného webu (např. Stream.cz)? Zkoušel jste to i v jiném prohlížeči? Zkoušel jste přehrát např. film z HDD v nějakém přehrávači v PC? Případně vložte obrázek. Zkuste doplnit informace. Zdravím!

doplněno 15.02.13 00:14:

Tak, že by tazatel nerozpoznal rozdíl ve formátu 4:3 a 16:9 bych nepředpokládal, ale možné to je.

youngman*
hodnocení

0x

já mám taky max.1920x1080 širokoúhlé a přehraje všechno a je jedno jestli 16:9 nebo 4:3 všechno krásně přes celý monitor. To vám dělá jenom youtube.com?

praivo*

Krásně přes celý monitor, ale v případě nedodržení poměru stran se jeden rozměr videa roztáhne a celé se to zkreslí... to už teda radši ten rámeček...

tomas11*
hodnocení

0x

No a já mohu na asi podobném monitoru vybrat v nastavení16:9,4:3,nebo automaticky,nemáte to také tak?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]