Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows installer pro win 7 - 32bit

Od: lychee* odpovědí: 4 změna:

Hezký den všem,

ráda bych nainstalovala do pc hru, ale zůstala jsem viset na hlášce s problémem win installeru. Pokusila jsem se stáhnout verzi 3.1 i 4.5, ani jedna nejde spustit: není dostatek prostoru..Zkusila jsem přes správu počítače zadat automatické spouštění, ale tam jsem jej vůbec ve službách nenašla. (Pokud je tam zadán jako Windows installer).

Napadá Vás někoho něco, pokud možno nepříliš náročného? :))

Srdečné díky. I.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co je to za hru? A jaké je přesné znění té chybové hlášky. Je dostatek volného místa na disku kde je nainstalován operační systém?

lychee*
hodnocení

Rapala pro fishing. Na druhém pc vedle na stole :)bez problémů. Čili ve hře problém není. Oba jsou win 7, 32bit. Při instalaci hláška:

There is a problem with Windows Installer package. A program required for this install to complete could be run. Contact your support or package vendor.

Při pokusu o stažení Win Installer verze 4.5: Archiv má bud neznámý formát nebo je poškozen.

Při pokusu o stažení Win Installer verze 3.1: Ke zpracování tohoto příkazu není volný dostatečný prostor. (Na disku mám přes 200Gb prostoru...)

Ani nevím, jestli pasují na tu 32bit verzi..už jsem z toho zpitomělá.

Díky moc

Zkus ten installer ve verzi 4.5 stáhnout a nainstalovat ručně. Máš pravidelně aktualizovaný PC?

slunecnice.cz/...

lychee*
hodnocení

Pravidelně aktualizovaný pc mám. Ale ručně spustit ho neumim, promiň :-//

doplněno 18.01.12 16:47:

prosím, prosím, jak ho spustím... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]