Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde otevrit email

Od: luciekotrousova odpovědí: 4 změna:

zdravim muze my nekdo pomoct.kdyz si najedu na email a chci si precist celou zpravu.tak kdyz na ni kliknu neukaze se my nic je tam bila obrazovka.a to samy je s nastavenim,odeslane,a nemuzu napsat ani email nezobrazi se my nic.je jen bila obrazovka.diky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

Seznam spouští nový email, taky mě to zlobí. Snad to dají brzy do pořádku

hodnocení

0x

už to zase běhá.))

hodnocení

0x

Když se vám toto stane, odhlašte se a znovu přihlašte. Občas se mi to také stane a někdo mi tady poradil toto a pomáhá to. ;)

ahasver4*
hodnocení

0x

Sedím na mailu od rána ale to,co popisujete se mi nestalo.Je pravda,že připravují novou verzi.Mě se tohle stávalo,když jsem měl jednu kancelářskou mašinu a byla tam hodně slabá grafika.Po výměně za lepší to přestalo...

doplněno 18.01.12 17:23:

Tak změna!Fakt to dělá děsný věci..*ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]