Nejste přihlášen/a.
zdravim mam takovej dotaz mam v pocitaci grafiku ktera ma udajne psany 3 giga ale vubec jse tak nechova je sice integrovana ale neco by snad zvladnou mela a pocitac pize ze vyuziva jen 256 mg da jse to nekde nastavit aby jela na plno dekuji za odpovedi piste prosim jsem uppne bezradnej
3GB na integrované grafice Napiš typ grafiky nebo aspoň základní desky.
Ty 3 GB máš odkud? Vyčetls to z počítače, bylo to napsané na krabici? Jaký máš operační systém?
Ty 3 GB bude teoretická maximální sdílená paměť. Těch 256GB vyžívá grafika v klidu. Zkus spustit nějaký zátěžový benchmark a pak se mrkni kolik si grafika bere. Mělo by to být víc.
Záleží co chcete dělat, pokud se jedná o kancelářské aktivity, mohlo by vám to být jedno. Pookud byste chtěli na integrované grafice hrát hry tak na to můžete zapomenout. U grafiky nejde jen o paměť, většinou bývají integrované grafiky velmi nevýkonné a 3GB to musela bejt pořádně drahá Motherboard. Já mám externí grafu s pamětí 512mb za 1500 ,- Kč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.