Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Graficka karta - 3GB nebo 256MB?

Od: lacek* odpovědí: 2 změna:

zdravim mam takovej dotaz mam v pocitaci grafiku ktera ma udajne psany 3 giga ale vubec jse tak nechova je sice integrovana ale neco by snad zvladnou mela a pocitac pize ze vyuziva jen 256 mg da jse to nekde nastavit aby jela na plno dekuji za odpovedi piste prosim jsem uppne bezradnej

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

3GB na integrované grafice *sok* Napiš typ grafiky nebo aspoň základní desky.

doplněno 18.01.12 00:41:

Ty 3 GB máš odkud? Vyčetls to z počítače, bylo to napsané na krabici? Jaký máš operační systém?

Ty 3 GB bude teoretická maximální sdílená paměť. Těch 256GB vyžívá grafika v klidu. Zkus spustit nějaký zátěžový benchmark a pak se mrkni kolik si grafika bere. Mělo by to být víc.

wallkysek*
hodnocení

0x

Záleží co chcete dělat, pokud se jedná o kancelářské aktivity, mohlo by vám to být jedno. Pookud byste chtěli na integrované grafice hrát hry tak na to můžete zapomenout. U grafiky nejde jen o paměť, většinou bývají integrované grafiky velmi nevýkonné a 3GB to musela bejt pořádně drahá Motherboard. Já mám externí grafu s pamětí 512mb za 1500 ,- Kč

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]