Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám potíže s routerem, když jsem připojen přes Wi-Fi tak se mi většinou tak po půl hodině stává, že se internet přestane načítat, všechno co jede přes internet se sekne (stahování, hry lagy). Počítač je stále připojen k wifi, ale přestane jít internet. Zkoušel jsem nainstalovat nový firmware, ale ani to nepomohlo, když odpojím síťový kabel z routeru a dám ho do notebooku, tak k těmto výpadkům nedochází.
Děkuji za rady.
Proky
To bude rušením od okolních wifi - změňte vysílací kanál wifi v routeru - pokud je v okolí více wifi, může docházet k rušení. Kanály na kterých vysílají ostatní wifi by vám měl sdělit např program Netstumbler (tímto programem můžete krásně vyřešit i umístění routeru) -> slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.