Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chyba při instalaci

Od: lisssa odpovědí: 4 změna:

Čau lidi. Pořídil jsem si novou hru a když jsem ji chtěl nainstalovat vyskytla se chyba. Udělal jsem všechno tradičně ( souhlasil s licenčními podmínkami, zvolil cílovou složku a zadájil instalaci.) asi v 1/3 extrahace mi vyskočilo chybové okno, že došlo k chybě při kopírování souboru a že zdrojový soubor je nejspíš poškozen. Jsou tam na váběr 3 možnosti. Přerušit, opakovat a přeskočit. Nevíte někdo co s tím? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drdum
hodnocení

0x

Jo, koupit si originalku...

hodnocení

0x

Tato chyba se mi často oběvuje u jakýchkoliv instalací.(programy, hry...) několikrát dám opakovat (nikdy se to nepovede a vždy vyskočí chyba znova) tak dávám přeskočit tak dlouho dokud se zprávy zobrazují. ASi potom programu chybí několi souborů, ale vždy to funguje. Je to až zajímavé, když se nenakopírují například 10 souborů a vše funguje normálně.

Prostě dávej přeskočit. Ono to nějak dopadne.

hodnocení

0x

Ty tři možnosti vyzkoušels?

drdum
hodnocení

0x

...tak abych nebyl jenom za skrhouta, kterej doporucuje originalku, zkus CDcko vyndat a vytrit od smouhy, prachu apod. Kdyz to nepomuze, zkusil bych to nainstalovat z jine mechaniky, bo to vypalit z CDcka jako BIN soubor na disk apod. Mozna na takto neposlusna CDcka existuji nejake programy, ktere jdou vic "do hloubky" a snazej se data zachranit tim ze roztocej CDcko pomaleji a nacitaji data "opatrne" (recovery), ale to opravdu nevim...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]