Nejste přihlášen/a.
Mám bezdrátovou klávesnici a myš Logitech. Klávesnice začala vynechávat znaky. Když vypíšu znaky 0-9,q-m, dopadne to takto: 012379qwrzuioojybnnnnnnnn. Většina znaků chybí a "n" se objeví mnohokrát. Původně jsem si myslel, že jsou vybité baterky, ale jejich nabití nepomohlo. Máte podobnou zkušenost.
U dlouhodobě vybíjených baterií se nevyplatí používat nabíjecí baterie, ale klasické třeba zinko-chloridové, nebo -uhlíkové. Pomalým vybíjením nabíjecí baterie klesá její kapacita a nelze ji pak naplno dobít. Takže pro spotřebiče s malým příkonem používám pouze klasické jednorázové baterie. Nabíjecí používám u spotřebičů, kde se rychle vybijí aby se mohly znovu nabít a tak neustále v krátkých cyklech. Takže třeba do ovladače od televize, kde vydrží baterie 3 roky nemá cenu dávat dobíjecí.
Mám.Tuhle klávesnici jsem vyřadil,protože se to neustále opakovalo.Není to dobrý výrobek.
doplněno 17.01.12 10:46:Jen dodám,že jsem to vydržel asi měsíc.Pak šla.Ale třeba proti bezdrátové myši od Logitechu nemám nic.Slouží dobře.Jen je jiná než byla v tom setu s klávesnicí...
doplněno 17.01.12 14:24: Ano,výměna pomůže ale během krátké chvíle to začne znovu.A na to už jsem neměl nervy.Tak ať Vám baterky drží!
Máš a jakou? Promiň, ale zrovna Logitech je kvalitní a tady není řečeno o jaký výrobek se zrovna jedná.
Vyzkoušel bych to znovu spárovat, někdy se tím i mění frekvence a nebude to tak rušené. Záleží taky na vzdálenosti, rušení okolo...
Už to začalo opět vynechávat, ale když jsem ji znovu spároval, funguje to dobře. Jestli příčinou potíží bylo rušení, musela to být nějaká wifi sít a nebo mikrovlnná trouba nejspíš z jiného bytu (ta naše je oddělena dvěma zdmi a 10m od klávesnice)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.