Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová klávesnice přestává fungovat

Od: konicek* odpovědí: 5 změna:

Mám bezdrátovou klávesnici a myš Logitech. Klávesnice začala vynechávat znaky. Když vypíšu znaky 0-9,q-m, dopadne to takto: 012379qwrzuioojybnnnnnnnn. Většina znaků chybí a "n" se objeví mnohokrát. Původně jsem si myslel, že jsou vybité baterky, ale jejich nabití nepomohlo. Máte podobnou zkušenost.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

solenza*
hodnocení

2x

U dlouhodobě vybíjených baterií se nevyplatí používat nabíjecí baterie, ale klasické třeba zinko-chloridové, nebo -uhlíkové. Pomalým vybíjením nabíjecí baterie klesá její kapacita a nelze ji pak naplno dobít. Takže pro spotřebiče s malým příkonem používám pouze klasické jednorázové baterie. Nabíjecí používám u spotřebičů, kde se rychle vybijí aby se mohly znovu nabít a tak neustále v krátkých cyklech. Takže třeba do ovladače od televize, kde vydrží baterie 3 roky nemá cenu dávat dobíjecí.

ahasver4*
hodnocení

0x

Mám.Tuhle klávesnici jsem vyřadil,protože se to neustále opakovalo.Není to dobrý výrobek.

doplněno 17.01.12 10:46:

Jen dodám,že jsem to vydržel asi měsíc.Pak šla.Ale třeba proti bezdrátové myši od Logitechu nemám nic.Slouží dobře.Jen je jiná než byla v tom setu s klávesnicí...

doplněno 17.01.12 14:24:

Ano,výměna pomůže ale během krátké chvíle to začne znovu.A na to už jsem neměl nervy.Tak ať Vám baterky drží!:)

Máš a jakou? Promiň, ale zrovna Logitech je kvalitní a tady není řečeno o jaký výrobek se zrovna jedná.

Vyzkoušel bych to znovu spárovat, někdy se tím i mění frekvence a nebude to tak rušené. Záleží taky na vzdálenosti, rušení okolo...

konicek*
hodnocení

Už to začalo opět vynechávat, ale když jsem ji znovu spároval, funguje to dobře. Jestli příčinou potíží bylo rušení, musela to být nějaká wifi sít a nebo mikrovlnná trouba nejspíš z jiného bytu (ta naše je oddělena dvěma zdmi a 10m od klávesnice)

konicek*
hodnocení

Je to zvláštní, vyměnil jsem baterky a klávesnice funguje. Možná je tedy problém v nich. Ten pár, co jsem tam dal je stejě jako ten předchozí Sanyo Eneloop AAA. V myši používám AA stejné značky a žádný problém s nimi nikdy nebyl. Budu muset ty AAA baterie prověřit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]