Nejste přihlášen/a.
Takže dnes mi přišla Battlefield 2 nainstaloval se jí pak opachoval proste vše potřebné hrát on line.No a potom vstoupím do hlavního Menu kde namne vyskočí tabulky YOU CD KEY IS VALID.Tak nechápu co to má být kdyš origošku mám.
Prosí pomoctemi vyřešit tenhle problém
no dobře ale kdyš tu tabulku odkliknu a si vyberu server dam pripojit tak mi naběhne tabulka YOU CD IS VALID a nic a takhle to de dál do kola
doplněno 19.01.12 18:14:OMLOUVÁM SE ALE JE TAM NAPSÁNO YOU CD KEY IS NOT VALID
Tak to je nasné - klíč není platný... hru si budete muset koupit nebo hrát demoverzi, pokud existuje nějaká demoverze této hry.
Můžete ji reklamovat, už se samozřejmě taky stalo, že nějaká čísla byla omylem vydána dvakrát. Nebo že ta hra nebyla tak úplně nová, ale už použitá. I přímo vydavatel vám může poslat číslo nové, když ho dostatečně přesvědčíte.
To si snad děláte srandu, ne? - ptát se na tohle... můžu se zeptat kolik Vám je let? :D
Jednoduše. Zajděte za prodejcem, že prostě to hlásí, že je licence není platná, že to hlasí onu hlášku a vemte si s sebou to CD s krabičkou + účtenku nebo jiný doklad potvrzující koupi a žádejte reklamaci nebo vrácení peněz...
Kamarád zavolal na anglickou technickou podporu, vysvětlili si to, dostal pokyny, v návaznosti pak poslal mejlem fotku krabice+cd+sken účtenky a obratem dostal nový číslo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.