Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat, jaký program je zapotřebí z přehrání videí z webu mediasport.cz, tak aby se mi videa nesekala. Když si je pustím teď, sekají se. Upozorňuji: Mám adobe flash player 11
A máte i grafárnu která to pobere?Program mít můžete ale tohle je důležité.Starý plečky to nevezmou...
doplněno 16.01.12 20:17:Jen se ptám,třeba máte dobrou a problém bude jinda...
doplněno 16.01.12 20:18: ...jinde.....Doufám,že jsem to neměl psát zvlášť...
Ano mám, protože já jsem si to ještě tak před týdnem v pohodě pouštěl a teď jsem čistil počítač a nevím, jaký program to po mě chce.
doplněno 16.01.12 20:20:mimochodem, youtube jde v pohodě
Tak obnova systému...Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...Do doby kdy to šlo-
doplněno 16.01.12 20:21:A čím jste to čistil,nějakým spešl čistícím nástrojem?Uvidíme jestli zabere ta obnova...
Nelze vrátit
Čistil jsem to tak, že jsem ručně odinstaloval všechny programy a defragmentoval
Tak to projeďt tímhle,jestli to pomůže... slunecnice.cz/...
doplněno 16.01.12 20:27: A jinak už nevím,však on se někdo objeví,kdo pomůže...
Ještě jsem si vzpoměl,když na ten prog koukám,někde dole je upozornění,že když jsou problémy,tak něco nainstalovat ale už si nepamatuju co...
Nainstaluj tohle a máš pokoj.Sport z celýho světa...
doplněno 19.01.12 21:10:A můžeš si vybrat...
doplněno 19.01.12 21:19: Špatně jsem se vyjádřil,ne nainstalovat ale jen koukat...Omluva...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.