Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mediasport.cz - jaký program?

Od: 10anders* odpovědí: 11 změna:

Chci se zeptat, jaký program je zapotřebí z přehrání videí z webu mediasport.cz, tak aby se mi videa nesekala. Když si je pustím teď, sekají se. Upozorňuji: Mám adobe flash player 11

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

A máte i grafárnu která to pobere?Program mít můžete ale tohle je důležité.Starý plečky to nevezmou...

doplněno 16.01.12 20:17:

Jen se ptám,třeba máte dobrou a problém bude jinda...

doplněno 16.01.12 20:18:

...jinde...:)..Doufám,že jsem to neměl psát zvlášť...

10anders*
hodnocení

Ano mám, protože já jsem si to ještě tak před týdnem v pohodě pouštěl a teď jsem čistil počítač a nevím, jaký program to po mě chce.

doplněno 16.01.12 20:20:

mimochodem, youtube jde v pohodě

ahasver4*

Tak obnova systému...Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému...Do doby kdy to šlo-

doplněno 16.01.12 20:21:

A čím jste to čistil,nějakým spešl čistícím nástrojem?Uvidíme jestli zabere ta obnova...

10anders*
hodnocení

Nelze vrátit

Čistil jsem to tak, že jsem ručně odinstaloval všechny programy a defragmentoval

ahasver4*

Tak to projeďt tímhle,jestli to pomůže... slunecnice.cz/...

doplněno 16.01.12 20:27:

A jinak už nevím,však on se někdo objeví,kdo pomůže...:)

doplněno 16.01.12 20:29:

Ještě jsem si vzpoměl,když na ten prog koukám,někde dole je upozornění,že když jsou problémy,tak něco nainstalovat ale už si nepamatuju co...:)

10anders*
hodnocení

To v počítači mám, tak projíždím

doplněno 16.01.12 20:28:

Hotovo, a furt se seká

Tak tam nacpi toto stahuj.centrum.cz/...

10anders*
hodnocení

pořád nic. ach jo

ahasver4*

Nainstaluj tohle a máš pokoj.Sport z celýho světa...

livescorehunter.com/...

doplněno 19.01.12 21:10:

A můžeš si vybrat...

doplněno 19.01.12 21:19:

Špatně jsem se vyjádřil,ne nainstalovat ale jen koukat...:)Omluva...

Mediasport.cz - jaký program?
10anders*
hodnocení

A dívali jste se na ty moje stránky? www.mediasport.cz jsou stránky věnované českému mistrovství v rally a tak dále. A mě nejde spustit reportáž z Janner Rally 2012

Toto si to vyžaduje. longtailvideo.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]