Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

DRIVER ATI Radeon Xpress 200M/1100M

Od: prskac1* odpovědí: 15 změna:

Zdravím, potřeboval bych driver pro grafiku v notebooku ASUS. 3D-akcelerátor ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415)

Měl jsem již několik ovladačů,ale ani jeden nejede. Potřebuji pro WIN 7 32bit

Děkuji za případné návrhy...

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

2x

O něco výš jsem psal aby jsi to skusil.Super,že to vyšlo.Já se s tím tenkrát taky dlouho trápil.Jen dodám,zazálohuj si všechny ovladače.Pak to šetří čas...:)

prskac1*
hodnocení

Jo,jo. Dik.

Je to jenom stroj... *zed*

doplněno 18.01.12 19:20:

Zkus ještě tady tento. Pokud nepůjde nainstalit normálně, tak klikni pravým na setup a dej odstranit problémy s kompatibilitou a vyber tam že fungoval v xp a spusť ho. Musí tam jít narvat.

jinak pro tvůj NTB drivery pro win7 nejsou.

doplněno 18.01.12 19:20:

www.ulozto.cz/126/...

doplněno 18.01.12 19:22:

A zpátky na XP nemusíš přes žádné VISTY, strčíš tam INSTALAČKU WIN XP, NABOOTUJEŠ z CD a tam si vybereš kam je chceš nainstalovat a přes instalační program oddíl zformátuješ a nainstalíš XP.

snicky

Zkusím zítra ještě tenhle driver. Před formátem tam ovšem Win 7 byly a ovladače normálně šly.. o to je mi to větší záhadou.

Když tam strčím originál XP cd, nenabízí se mi možnost Nainstalovat...

ahasver4*

snicky,ty jsi si jistý,že ta sedmička,co jsi jí tam měl,jela na sedmičkový ovladače?Jinak když už se rozhodneš přeinstalovat systém,je dobré mít zálohu ovladačů,šetří to moře času...A k těm XP,instaloval jsi to takhle?S nastavení bootování v biosu?Pak by to mělo bez problému jít...

pc-tip.webnode.cz/...

snicky

Nejsem si jistý na jaký ovladače jela, ale prostě jela.

Ne, takhle jsem neformátoval. Pokud to nevezme tenhle ovladač, udělám formát podle tohoto postupu. Díky.

bena*
hodnocení

0x

Windows 7 si myslím umí najít sám ovladače přes Microsoft Update (nebo Windows Update). Příapdně jukněte sem: support.amd.com/... (ATI koupil AMD, aby jste se nedivil). Tam je i nějaký autodetekovač, což by mohlo najít správný ovladač.

prskac1*
hodnocení

Od tama jsem stáhl asi 3 drivery ale bohužel.. A ten jejich autodetect and install nějak odmítá spolupracovat..

Ale děkuji..

ahasver4*

A co tohle.V trialu nestáhne ale ukáže cestu... slunecnice.cz/...

doplněno 16.01.12 20:50:

Ale je fakt,že W7 by si to měla stáhnout sama v aktualizacích...

prskac1*
hodnocení

Vzkouším, dám vědět.

doplněno 16.01.12 20:57:

Tak bohužel opět mě to odkázalo na driver, který notebook nechce sežrat. A co se týká automatického stažení, tak to se nekoná, protože ntb grafický adaptér nerozezná a píše ho jako standartní VGA...

ahasver4*

Tak co zkusit stáhnout ovladač na Vistu?Už se mi stalo,že notebook nevzal ovladač na sedmičku...A na ,,Vistovej,,zareagoval...Bylo to sice na Asusu ale za pokus to stojí...

doplněno 17.01.12 09:49:

Sakra,Vy máte Asus...Už z těch značek blbnu...:)

sinner

Ahoj co ti note. řekne na toto.. porse.cz/...

snicky
hodnocení

0x

Zdravím,

mám úplně stejný problém. Dnes jsem formátoval mámě notebook a od té doby nejedou ovladače. Rozlišení nabízí jen 800x600 a 1024x768, které je rozmazané..VGA.

Snad nám někdo pomůže. :(

snicky

Abych doplnil, máme Fujitsu Siemens a zkoušel jsem už asi 4 ovladače..zkoušel jsem i druhý formát a nic.

prskac1*
hodnocení

Tak jsem to pořešil, narval jsem tam driver z visty a jede. Tady ho máš, vyzkoušej. Pokud nepojede napiš, nějaké drivery tady ještě mám.

www.ulozto.cz/126/...

doplněno 18.01.12 11:58:

A dodej model ntb! A jaký OS tam máš.

snicky

Mně tyhle ovladače nepomohly, pořád nejde nastavit rozlišení.

Notebook: Fujitsu Siemens AMILO Li 1720.
OS: Windows 7 32bit (chtěl jsem zpátky downgrade na XP, ale to bych musel přes visty a to se mi nechce :/)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]