Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych driver pro grafiku v notebooku ASUS. 3D-akcelerátor ATI Radeon Xpress 200M/1100M (RC410M/RC415)
Měl jsem již několik ovladačů,ale ani jeden nejede. Potřebuji pro WIN 7 32bit
Děkuji za případné návrhy...
O něco výš jsem psal aby jsi to skusil.Super,že to vyšlo.Já se s tím tenkrát taky dlouho trápil.Jen dodám,zazálohuj si všechny ovladače.Pak to šetří čas...
Jo,jo. Dik.
Je to jenom stroj...
Zkus ještě tady tento. Pokud nepůjde nainstalit normálně, tak klikni pravým na setup a dej odstranit problémy s kompatibilitou a vyber tam že fungoval v xp a spusť ho. Musí tam jít narvat.
jinak pro tvůj NTB drivery pro win7 nejsou.
doplněno 18.01.12 19:20:doplněno 18.01.12 19:22:A zpátky na XP nemusíš přes žádné VISTY, strčíš tam INSTALAČKU WIN XP, NABOOTUJEŠ z CD a tam si vybereš kam je chceš nainstalovat a přes instalační program oddíl zformátuješ a nainstalíš XP.
Zkusím zítra ještě tenhle driver. Před formátem tam ovšem Win 7 byly a ovladače normálně šly.. o to je mi to větší záhadou.
Když tam strčím originál XP cd, nenabízí se mi možnost Nainstalovat...
snicky,ty jsi si jistý,že ta sedmička,co jsi jí tam měl,jela na sedmičkový ovladače?Jinak když už se rozhodneš přeinstalovat systém,je dobré mít zálohu ovladačů,šetří to moře času...A k těm XP,instaloval jsi to takhle?S nastavení bootování v biosu?Pak by to mělo bez problému jít...
Windows 7 si myslím umí najít sám ovladače přes Microsoft Update (nebo Windows Update). Příapdně jukněte sem: support.amd.com/... (ATI koupil AMD, aby jste se nedivil). Tam je i nějaký autodetekovač, což by mohlo najít správný ovladač.
Od tama jsem stáhl asi 3 drivery ale bohužel.. A ten jejich autodetect and install nějak odmítá spolupracovat..
Ale děkuji..
A co tohle.V trialu nestáhne ale ukáže cestu... slunecnice.cz/...
doplněno 16.01.12 20:50:Ale je fakt,že W7 by si to měla stáhnout sama v aktualizacích...
Vzkouším, dám vědět.
doplněno 16.01.12 20:57:Tak bohužel opět mě to odkázalo na driver, který notebook nechce sežrat. A co se týká automatického stažení, tak to se nekoná, protože ntb grafický adaptér nerozezná a píše ho jako standartní VGA...
Zdravím,
mám úplně stejný problém. Dnes jsem formátoval mámě notebook a od té doby nejedou ovladače. Rozlišení nabízí jen 800x600 a 1024x768, které je rozmazané..VGA.
Snad nám někdo pomůže.
Abych doplnil, máme Fujitsu Siemens a zkoušel jsem už asi 4 ovladače..zkoušel jsem i druhý formát a nic.
Tak jsem to pořešil, narval jsem tam driver z visty a jede. Tady ho máš, vyzkoušej. Pokud nepojede napiš, nějaké drivery tady ještě mám.
doplněno 18.01.12 11:58:A dodej model ntb! A jaký OS tam máš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.