Nejste přihlášen/a.
dobrý den,mám jednu otázku,nevíte někdo jestli jde v Windows Xp Professional 32 bit nějak vytvořit účet s Administrátorskými právy např.ze stavu nouze s příkazovým řádkem,nevo tak nějak?jsem jen obyčejný user
Muíste mít práva admina, jinak máte smůlu a nijak to nejde. Leda že by jste to přes nějakou speciální live distribuci linuxu vytvořil, ale tohle jsem nikdy nezkoušel a nevím, jeslti nějaký takový způsob existuje. Navíc to chce pořádné znalosti.
Jinka budete muset udělat malý reinstal - to znamená vložit CD WinXP Professional, dát instalovat, pak to na Vás skočí, že v počítači jedna instaalce je, tak tu opravit. Většina programů a prakticky všechna data by měla zůstat nezměněná, jen budete muset znovu nainstalovat všechny dosud vydané aktualizace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.