Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Napájení notebooku

Od: alarm® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den mám zase jednou dotaz mám notebook acer aspire OSxp sp3 a mám ho asi 6 let.Od začátku jedu pouze na elektriku ale baterii mám stále v notebooku.Co se mi stane až baterie zcela odejde to musím koupit novou nebo mi to bude fungovat stále.A co by se stalo kdybych baterku vyndal úplně?Díky

doplněno 16.01.12 16:02:

Ještě doplním že používám program na řízení spotřeby acer empowering technology ten už byl nainstalován.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

:)Až odejde,koupíte novou.A když ji vyndáte,musíte,,jet,,na proud...:)

Doufám,že je to vyčerpávající?:)

Nebo není?:)

doplněno 16.01.12 16:08:

Proč by byl nefunkční,když bude napájen ze sítě?

hodnocení

pokud jí vyndám tak počítač pojede stále?A když baterie odejde tak dokud tam nedám novou tak notebook bude nefunkční?

blesk16
hodnocení

0x

Kamarádovy se bez baterie seká (myslím) když jede na síť ta baterie pokrývá špičky.

dzordz*

Co se v takovém případě stane se stolním počítačem, který má spotřebu tak 6x větší a žádnou baterku na pokrytí nemá? Ach jo.

mkat*
hodnocení

0x

Vypni počitač ,vybert bateriu.Zapoj nabijačku a zapni počitač.Počitač ti pôjde,pokial bude nabijačka v elektrike.Ked skončiš pracu na počitači tak ho vypneš nabijačku odpojiš od elektriky,na druhy den môžeš pokračovať.Ma to jednu chybu ,ked vypadne elektrika vypne sa ti počitač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]