Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna všechny ikon na NERO

Od: terrezzza* odpovědí: 6 změna:

Ahoj,

prosím Vás co mám dělat, nebo jak změnit ikony, aby byly zase jako předtím? Nechtěně jsem dala v nějakém programu otevřít v NERU a najednou mám všechny ikony na ploše v tomto programu a když na ně kliknu, tak se otevře nero..i tento počítač apod..nevím si s tím rady :/ děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

georgtac
hodnocení

0x

a jsou to XP nebo W7?

terrezzza*
16.01.12 14:16
hodnocení

ve W7

ahasver4*
hodnocení

0x

Jednoduchá cesta je Obnova systému..Start Všechny programy Příslušenství Systémové nástroje Obnova systému..A vrátit do posledního bodu obnovy...

des*

Já bych to Nero odinstaloval a je poptákách,není li tam,nemůže škodit.

georgtac
hodnocení

0x

ono je to trochu jinak, povedlo se vam prehodit vychozi program ktery otevira soubory s koncovkou .lnk - tzn vsechny zastupce, uz sem to jedou resil tim ze jsem trochu promazal urcity vetve z registru, vam to ale nedoporucuju, existujou na to programy protoze W7 to maj reseny o poznani slozitejc nez XP. po necem se podivam.

georgtac
hodnocení

0x

je na to treba tohle:

winhelponline.com/...

staci tam smazat zaznam .lnk pak si to prebere zpatky system a bude to chodit uplne v pohode

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]