Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kam do Hostfile připsat adresu

Od: renata25 odpovědí: 4 změna:

dobrý den

mám XP Professional a potřebovala bych do Hostfile připsat jednu webovou adresu

3) Add this line to your Windows HOST file: 127.0.0.1 www.XXXX.com

V C:WINDOWSsystem32driversetc je soubor "hosts", "hosts.20100204-081059.backup"a "hosts.bak". Je to ten "hosts"?

a kam to tam mám napsat? Ten soubor "hosts"když ho otevřu v poznámkovém bloku tak je tam jen jedna řádka:

127.0.0.1 localhost

Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, to je on. Takže přesně pod ten řádek dopište na nový řádek to, co potřebujete.

mirek333*
hodnocení

2x

co tím přesně chcete dosáhnout?

doplněno 16.01.12 10:58:

aha, tak asi blokovat nějakou adresu, aby se nezobrazovala

to se dá v XP v Internet Exploreru též přes dialogový panel Vlastnosti internetu nebo v novějších Windowsech přes program Rodičovská kontrola

renata25
hodnocení

Ano, chci blokovat jednu stránku..

Povedlo se.. Děkuji Vám oběma za odpovědi!

bena*
hodnocení

0x

Doporučuju vložit i do hosts dalších asi 100 000 položek. Z důvodu přehlednosti jsem to uložil do jednoho texťáku, který je možno stáhnout si zde: edisk.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]