Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkusenosti s win8

Od: jonky26® odpovědí: 2 změna:
Vlastnim stolni pocitac kde mam operacni system win xp, a uvazuji o prechod na win 8 kdy ho maji do konce ledna za vyhodne ceny. Par lidi me reklo, ze pokud ho nemam do dotykoveho tabletu tak ze ma docela chaoticke ovladani a z toho mam stach, abych se na nem naucil delat protoze co se tyce pc tak nejsu v tom uplne profik. Proto se ptam jake zkusenosti mate s osmickama vy a jestli je to dobre rozhodnuti do nich jit, nebo mam zustat radeji u svych xp? A jdou na osmickach vedsina nejpouzivanejsich her a aplikaci nebo jsou stim problemy?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

peroz*
hodnocení

0x

Já bych řekl že s těma osmičkama je to hodně subjektivní a asi ti stejně nezbude nic jiného, než si je sám vyzkoušet... Sám za sebe můžu říct, že ze začátku mi dělalo trochu problémy metro (nové uživatelské rozhraní s dlaždicemi místo standardní plochy), ale dají se nainstalovat aplikace které vrátí osmičkám "původní" vzhled aby plocha vypadala jako u 7, Vist nebo dokonce i XP.

Jinak jsou rozhodně rychlejší při startu i vypnutí, okna reagují taky okamžitě a co se týče her, tak těch pár hraju jdou úplně bez problémů a myslím, že u dalších tomu nebude jinak.

Před přechodem si taky můžeš udělat test kompatibility tvých stávajících programů, jestli pojedou i pod 8 - nestalo se mi, že by něco nejelo, kromě pár ovladačů, které se v osmičkách nahradily za novější.

Za sebe teda říkám, že za tu cenu je to mooc dobrý kup!

hodnocení

A ten program se jmenuje jak a odkud se da stahnout? Nebo ho uz obsahuji ty windowsi a tam si to jen prepinam?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]