Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemůžu stáhnout film panství Downson 2

Od: tre* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, nemůžu stáhnout 2. díl filmu panství Downson , který jsem neviděla. Na Stahuj jsem to zkoušela, ale nenahrál se mi zvuk ani obraz. Prosím nevíte někdo, kde dělám chybu, nebo kde to shlídnout bez stahování Děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zkuste se juknout na ulozto.cz.tam je to skoro vždy 100%;)

tre*
hodnocení

Tam jsem to zkoušela a nejde obraz ani zvuk.

Najela jsem teď na to,nejlepší recenze je na "avi,"jde to tam super.

bena*

V jakém přehrávači to přehráváte? Doporučuju nainstalovat K-Lite Mega Codec Pack (ujistěte se, že v počítači není nainstalován žádný jiný balík kodeků a pokud možno ani žádný jiný přehrávač krom Windows Media Playeru) a nainstalujte ty kodeky. Při instalaci odznačte instalaci Media Player Classic a instalaci Yahoo (stačí kliknout na No,thanks). Při instalaci nezapomeňte zaškrtnout čtvereček u WIndows Media Playeru a zaškrtněte všechny video i audio soubory. Doporučuju u thubnails. U každého oddílu je vždy Select All.

Snad ot pak půjde přehrát.

tre*
hodnocení

To co píšete je pro mě moc složité, K little megapack jsem nainstalovaval ze Slunečnice a nic. Jsem už neštastná.

ahasver4*
hodnocení

2x

A co tak nainstalovat tohle,přehraje všechno...:)

slunecnice.cz/...

doplněno 15.01.12 18:11:

No já pátral ale dvojku jsem zatím nikde nenašel.Je taky možné,že ještě nikde není...

tre*
hodnocení

První díl jsem přehrála bez problému na ulož to.

dolis72*
hodnocení

2x

www.ulozto.cz/12484084/2-7-panstvi-downton-dvb-t-avi

a když nějaký player,tak už nějaký opravdu kvalitní:)

The KMPlayer 3.1.0.0 R2
The KMPlayer je kvalitní a všestranný přehrávač multimediálních audio a video souborů. KMPlayer si poradí s multimediálními formáty VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime a dalšími. Přehrávat lze dokonce i poškozené nebo nekompletně stažené soubory. Součástí programu jsou i všechny základní a nejpoužívanější audio a video kodeky.
www.slunecnice.cz/sw/the-kmplayer/

tre*
hodnocení

Nevím proč, ale tohle opravdu pomohlo. Moc vám děkuji a všem děkuji, kdo se mi snažili pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]