Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmrznutí internetové stránky po instalaci Win

Od: werusca odpovědí: 5 změna:

Potřebovala bych trochu poradit s sekáním nebo zmrznutím stránky www.t-zones.cz ( www.t-mobile.cz). Při přeinstalaci Win XP Proff. (formátování C: + instalace Win) se mi objevil tento problém,nikdy dříve se to nestalo.

Pokaždé když najedu na tuto stránku (hlavně u této stránky) nebo i na většinu jiných stránek, celý počítač se sekne,zmrzne a nejde nic dělat (dám ukončit ulohu CTRL+ALT+DELETE). Nainstalovala jsem Adobe Flash Player, a nic.

zámek
spider uzavřel tuto otázku

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ahasver4*
hodnocení

0x

Vidím,že další problém...Ten s heslem jste vyřešila,to je dobře.Máte nainstalované všechny aktualizace?Po nové instalaci mě jich naběhlo asi 120...Možná až je budete mít všechny,že se problém vyřeší...Nastavte aktualizace na automaticky nebo si je stáhněte ručně.

werusca
hodnocení

Myslíte automatické aktualizace u Win? to nemám zapnuté, jelikož to není pravý originální Win.

ahasver4*

Ježišmarjá!Taki si kupte pravé!Teď už chápu ten problém s heslem...Ale to už jsem psal minule...

doplněno 15.01.12 11:30:

Já už jsem jednu radu dal.Zaktualizovat systém.To podle Vás nejde.Tak musíte počkat na jiného rádce.

werusca
hodnocení

To heslo, které jsem nikde nezadávala a pak chtělo to po mě při přihlášení do učtu, který jsem vytvořila při instalaci ... bylo právě u ORIGINÁLNÍHO WIN HOME EDITTIOIN. Když jsem dala kopii XP Proffesional tak žádné heslo nechtělo...

Ja ted aleřeším, že se mi sekají stránky internetové a nevím jak na to přijít. Můžete mi prosím poradit? Pípradně napsat patřicný presný postup, kroky.

výtka
Upozornění od sys spider 15. 01. 2012 17:56:53
Podporu nelegálních verzí software tu neposkytujeme.

jaknatoja
hodnocení

0x

Zkuste použít jiný prohlížeč. Pokud chcete zůstat u IE, stáhněte alespoň nejakou novou verzi.

firefox.mozilla.cz/...

Nebo treba chrome

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]